Page contents

Wong’s Essentials of Pediatric Nursing 11th Edition Test Bank

Instant delivery only

  • Chapters31
  • FormatPDF
  • ISBN-13: 978-0323624190
  • ISBN-10: 0323624197
  • Publisher‎ Mosby
  • Authors: Marilyn J. Hockenberry, David Wilson, Cheryl C Rodgers

In Stock

Original price was: $66.00.Current price is: $20.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1001681

Wong’s Essentials of Pediatric Nursing 11th Edition Test Bank

Table of Contents

1. Perspectives of Pediatric Nursing
2. Family, Social, Cultural, and Religious Influences on Child Health Promotion
3. Developmental and Genetic Influences on Child Health Promotion
4. Communication and Physical Assessment of the Child and Family, Nutrition Section
5. Pain Assessment in Children
6. Childhood Communicable and Infectious Diseases
7. Health Promotion of the Newborn and Family
8. Health Problems of Newborns
9. Health Promotion of the Infant and Family
10. Health Problems of Infants
11. Health Promotion of the Toddler and Family
12. Health Promotion of the Preschooler and Family
13. Health Problems of Toddlers and Preschoolers
14. Health Promotion of the School Age Child and Family
15. Health Promotion of the Adolescent and Family
16. Health Problems of School Age Children and Adolescents
17. Impact of Chronic Illness, Disability, or End-of-Life Care for the Child and Family

 

 

18. Impact of Cognitive or Sensory Impairment on the Child and Family
19. Family-Centered Care of the Child During Illness and Hospitalization
20. Pediatric Nursing Interventions and Skills
21. The Child with Respiratory Dysfunction
22. The Child with Gastrointestinal Dysfunction
23. The Child with Cardiovascular Dysfunction
24. The Child with Hematologic or Immunologic Dysfunction
25. NEW! The Child with Cancer
26. The Child with Genitourinary Dysfunction
27. The Child with Cerebral Dysfunction
28. The Child with Endocrine Dysfunction
29. The Child with Musculoskeletal or Articular Dysfunction
30. The Child with Neuromuscular or Muscular Dysfunction
31. The Child with Integumentary Dysfunction

Chapter 01: Children, Their Families, and the Nurse Evolve Resources for Wong’s Essentials of Pediatric Nursing, 11th Edition

MULTIPLE CHOICE
1. The nurse would include which associated risk when planning a teaching session about
childhood obesity?
a. Type I diabetes
b. Respiratory disease
c. Celiac disease
d. Type II diabetes
ANS: D
Childhood obesity has been associated with the rise of type II diabetes in children. Type I
diabetes is not associated with obesity and has a genetic component. Respiratory disease is not
associated with obesity, and celiac disease is the inability to metabolize gluten in foods and is
not associated with obesity.
DIF: Cognitive Level: Remember TOP: Integrated Process: Nursing Process: Planning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
2. Which second-leading cause of death topic would the nurse emphasize to a group of boys
ranging in age from 15 to 19 years?
a. Suicide
b. Cancer
c. Homicide
d. Occupational injuries
ANS: C
Firearm homicide is the second overall cause of death in this age group and the leading cause
of death in African-American males. Suicide is the third-leading cause of death in this
population. Cancer, although a major health problem, is the fourth-leading cause of death in
this age group. Occupational injuries do not contribute to a significant death rate for this age
group.
DIF: Cognitive Level: Understand TOP: Integrated Process: Nursing Process: Planning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
3. Which is the major cause of death for children older than 1 year?
a. Cancer
b. Heart disease
c. Unintentional injuries
d. Congenital anomalies
ANS: C
Unintentional injuries (accidents) are the leading cause of death after age 1 year through
adolescence. Congenital anomalies are the leading cause of death in those younger than 1 year.
Cancer ranks either second or fourth, depending on the age group, and heart disease ranks
fifth in the majority of the age groups.
DIF: Cognitive Level: Remember TOP: Integrated Process: Nursing Process: Planning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
4. Which factor most impacts the type of injury a child is susceptible to, according to the child’s
age?
a. Physical health of the child
b. Developmental level of the child
c. Educational level of the child
d. Number of responsible adults in the home
ANS: B
The child’s developmental stage determines the type of injury that is likely to occur. The
child’s physical health may facilitate the child’s recovery from an injury but does not impact
the type of injury. Educational level is related to developmental level, but it is not as
important as the child’s developmental level in determining the type of injury. The number of
responsible adults in the home may affect the number of unintentional injuries, but the type of
injury is related to the child’s developmental stage.
DIF: Cognitive Level: Understand TOP: Integrated Process: Nursing Process: Planning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
5. A nurse on a pediatric unit is practicing family-centered care. Which is most descriptive of the
care the nurse is delivering?
a. Taking over total care of the child to reduce stress on the family
b. Encouraging family dependence on health care systems
c. Recognizing that the family is the constant in a child’s life
d. Excluding families from the decision-making process
ANS: C
The three key components of family-centered care are respect, collaboration, and support.
Family-centered care recognizes the family as the constant in the child’s life. Taking over
total care does not include the family in the process and may increase stress instead of
reducing stress. The family should be enabled and empowered to work with the health care
system. The family is expected to be part of the decision-making process.
DIF: Cognitive Level: Understand
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Implementation
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
6. Which intervention would the nurse include when providing atraumatic care?
a. Prepare the child for separation from parents during hospitalization by reviewing a
video.
b. Prepare the child before any unfamiliar treatment or procedure.
c. Help the child accept the loss of control associated with hospitalization.
d. Help the child accept pain that is connected with a treatment or procedure.
ANS: B
Preparing the child for any unfamiliar treatments, controlling pain, allowing privacy,
providing play activities for expression of fear and aggression, providing choices, and
respecting cultural differences are components of atraumatic care. In the provision of
atraumatic care, the separation of child from parents during hospitalization is minimized. The
nurse should promote a sense of control for the child. Preventing and minimizing bodily
injury and pain are major components of atraumatic care.
DIF: Cognitive Level: Understand
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Implementation
MSC: Area of Client Needs: Psychosocial Integrity
7. Which is suggestive that a nurse has a nontherapeutic relationship with a patient and family?
a. Staff is concerned about the nurse’s closeness with the patient and family.
b. Staff assignments allow the nurse to care for same patient and family over an
extended time.
c. Nurse is able to withdraw emotionally when emotional overload occurs but still
remains committed.
d. Nurse uses teaching skills to instruct patient and family rather than doing
everything for them.
ANS: A
A clue to a nontherapeutic staff-patient relationship is concern by other staff members.
Allowing the nurse to care for the same patient over time would be therapeutic for the patient
and family. Nurses who are able to somewhat withdraw emotionally can protect themselves
while providing therapeutic care. Nurses using teaching skills to instruct patient and family
will assist in transitioning the child and family to self-care.
DIF: Cognitive Level: Analyze TOP: Integrated Process: Nursing Process: Assessment
MSC: Area of Client Needs: Psychosocial Integrity
8. Which is descriptive of clinical reasoning?
a. A simple developmental process
b. A cognitive process used to analyze data
c. Based on deliberate and irrational thought
d. Assists individuals in guessing which is most appropriate
ANS: B
Clinical reasoning is a complex, developmental process based on rational and deliberate
thought. Clinical reasoning is not a developmental process. Clinical reasoning is based on
rational and deliberate thought. Clinical reasoning is not a guessing process.
DIF: Cognitive Level: Understand TOP: Integrated Process: Nursing Process: Planning
MSC: Area of Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
9. A nurse makes the decision to apply a topical anesthetic to a child’s skin before drawing
blood. Which ethical principle is the nurse demonstrating?
a. Autonomy
b. Beneficence
c. Justice
d. Truthfulness
ANS: B

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart