Page contents

Whitehead Essentials of Nursing Leadership & Management ,6th Edition by Sally A. Weiss, Ruth M. Tappen T -est Bank

Instant delivery only

 

In Stock

Original price was: $100.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1001970

Whitehead Essentials of Nursing Leadership & Management ,6th Edition by Sally A. Weiss, Ruth M. Tappen T -est Bank

Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

MULTIPLE CHOICE

 

1. The two basic channels of communication are:
A. Verbal and interpretive.
B. Nonverbal and interpretive.
C. Nonverbal and verbal.
D. Verbal and written.

ANS: C
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

2. A nurse is obtaining a patient history. The nurse enters the information into a handheld as the client speaks to her and asks questions clearly and concisely. The nurse asks questions regarding information the patient has already given. The patient says, “Are you listening to me?” How should the nurse respond?
A. “Yes, I’m listening.”
B. “I’m sorry, I’m a bad typist.”
C. “This form is ridiculous because it asks the same question.”
D. “This system is new and I do not want to forget anything you tell me.”

ANS: D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

3. The associate nurse manager is giving directions to the staff regarding a Joint Commission initiative. Some of the assignments seem to be the same. The staff are complaining among themselves about the confusion. How should the staff handle the situation?
A. Follow the directions even if there is duplication.
B. Make an appointment with the nurse manager to discuss the associate nurse manager’s behavior.
C. Review the directions and identify the areas of duplication.
D. Choose a representative to discuss the issue with the associate nurse manager.

ANS: C
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

4. A nursing student is in her practicum rotation. She is consistently late for the shift. How should the preceptor respond to the behavior?
A. “You are always late. What are you going to do about this situation?”
B. “Being late is unacceptable. This behavior needs to change.”
C. “I noticed that you often arrive late. I think we need to discuss how this affects your evaluation.”
D. “Lateness creates a situation that leads to a negative day. I think it is time to work out a plan to eliminate this problem.”

ANS: D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

5. A nurse is caring for a patient who has diabetes and is ordered an insulin pump. The nurse needs to instruct the patient about the insulin pump. Which barrier to communication should the nurse eliminate?
A. Noise from the television
B. Language differences
C. Educational level
D. Patient’s lack of attentiveness

ANS: A
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

6. Communication has the best chance of being interpreted accurately when:
A. Messages are delivered face-to-face.
B. The message is repeated by the sender.
C. Sent electronically.
D. More than one mode is used.

ANS: D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

7. A charge nurse overhears a nursing assistive personnel (NAP) speaking harshly to a patient who has an expressive aphasia and a left hemiparesis from a stroke. When the NAP leaves the room, the charge nurse decides to speak with her. How should the nurse respond to the situation?
A. “I have decided to change your assignment from Mr. Hernandez to Mrs. Hopkins.”
B. “I am concerned because it sounded to me as though you might be losing patience with Mr. Hernandez.”
C. “You need to watch your tone of voice, as it sounded very harsh.”
D. “Perhaps you need to consider attending a training session on communication skills.”

ANS: B
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

8. A nurse is working in a health-care institution that uses e-mail for communication. What should the nurse remember when using this method of communication in the work environment?
A. Professional e-mails must use formal headings.
B. Professional e-mails may remain informal.
C. E-mail does not require the same level of courtesy as a formally written communication.
D. Professional e-mails should be written in all capital letters.

ANS: B
Chapter 6: Getting People to Work Together

 

9. A nurse started a new position in a health-care institution that has implemented interprofessional collaboration. The nurse asks the nurse manager how this differs from what has been done in the past. How should the nurse manager explain interprofessional collaboration?
A. In interprofessional collaboration, there are specific lines of power.
B. Members of an interprofessional team are dependent on one another.
C. Honesty and openness are requirements for successful interprofessional collaboration.
D. Members should demonstrate a respect for one another’s skills and contributions.

ANS: D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

10. A nurse is implementing the TeamSTEPPS approach on the neuroscience unit. What is an important goal of TeamSTEPPS?
A. Promote the role of the health-care provider as the leader of the team.
B. Increase team awareness and clarify team roles and responsibilities.
C. Ensure the use of ISBARR communication between nurses and physicians.
D. Create the organizational structure for reporting information.

ANS: B
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

11. A nurse learns that two members of the nursing staff are making negative statements regarding their assignments. The nurse also hears that this is not the first time this has occurred. How should the nurse address this situation?
A. Contact the human resource department of the institution.
B. Call a collective staff meeting and ask them who else has concerns.
C. Complete a report on each nurse, indicating unprofessional behavior.
D. Approach the two staff members to explore their concerns about the assignments.

ANS: D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

12. A patient comes to the oncology clinic and is assigned a “nurse navigator.” The patient asks, “What is a nurse navigator?” How should the nurse respond?
A. “The nurse navigator makes sure that patients keep their appointments.”
B. “The nurse navigator oversees the treatment plan created by the team.”
C. “The nurse navigator gives directions to the various clinics.”
D. “The nurse navigator ensures that you get your medications from the pharmacy.”

ANS: B
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

13. A nurse has just received the shift handoff report. Which patient should the nurse assess first?
A. A patient who has rheumatoid arthritis and is having an endoscopy this morning
B. A patient who has asthma and had difficulty breathing during the night
C. A postoperative cholecystectomy patient who has a drain and needs discharge teaching
D. A patient who has sickle cell anemia reporting pain and received pain medication 10 minutes ago

ANS: B
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

14. A nurse is assessing a patient in the clinic. The patient has been coming to the clinic monthly for several years. The patient’s husband recently died. What should the nurse say to the patient during the visit?
A. “So has the family finally gone back home and given you some peace?”
B. “It’s better to go quickly as your husband did.”
C. “Your husband’s loss must be very painful for you.”
D. “How do you think you are responding to this new medication?”

ANS: C
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

15. A nurse caring for a critically ill patient uses the ISBARR method to communicate with a medical resident. The resident has not responded to the nurse. What action should the nurse take next?
A. Write an incident report on the medical resident.
B. Speak to another medical resident who is on the unit.
C. Contact the medical resident’s director.
D. Notify the next nurse about the situation during the handoff.

ANS: C
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

MULTIPLE RESPONSE

 

1. Which of the following behaviors would be acceptable in the online communication environment? Select all that apply.
A. Communicate as you would face-to-face.
B. Follow the same rules of behavior online that you follow when dealing with individuals in person.
C. Send copies of information only to individuals with a need to know.
D. Use a communication style that will cause a reaction on the part of the receiver.

ANS: A, B, C
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

2. A nurse overhears a new graduate nurse communicating with a health-care provider. The nurse tells the graduate nurse the institution uses the ISBARR technique to improve communication. How should the nurse explain the steps of the ISBARR technique to the graduate nurse? Select all that apply.
A. ISBARR requires a description of the situation.
B. ISBARR requires that the provider be asked for a recommendation.
C. ISBARR ensures patient safety.
D. ISBARR requires background information.

ANS: A, B, D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

3. A nurse is preparing the shift handoff report to the nurse assuming responsibility for the patients. What information should the nurse include in the handoff report? Select all that apply.
A. The patient’s birthday
B. The patient’s diagnosis
C. The patient’s status
D. Priority interventions

ANS: B, C, D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

4. A nurse is assessing a patient who is taking methotrexate (Rheumatrex) for rheumatoid arthritis. The nurse notices that the patient’s hemoglobin and hematocrit are 9.2 and 27, respectively. Using the ISBARR method, what should the nurse include in the communication with the health-care provider? Select all that apply.
A. The nurse’s name
B. The patient’s age
C. The medication
D. The hemoglobin and hematocrit values

ANS: A, C, D
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

 

5. A nurse is transferring a patient who suffered a spinal cord injury at C4, has a tracheostomy, and receives tube feedings through a jejunostomy tube to a long-term care facility. What information should the nurse include in the handoff? Select all that apply.
A. The last time the patient had a bowel movement
B. The patient’s motor and sensory responses
C. The last dose of medication received
D. The patient’s food preferences

ANS: A, B, C
Chapter 6: Communicating with Others and Working with the Interprofessional Team

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart