Page contents

Using MIS 9th Edition Kroenke – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0134126270
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134126272

In Stock

Original price was: $50.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1001949

Using MIS 9th Edition Kroenke – Test Bank

Using MIS, 9e (Kroenke)
Chapter 7 Processes, Organizations, and Information Systems
1) ________ are formally defined, standardized processes that involve day-to-day operations.
A) Dynamic processes
B) Unstructured processes
C) Structured processes
D) Kinetic processes
Answer: C
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
2) Which of the following is an example of a structured process?
A) ill-defined situations
B) collaboration
C) customer returns
D) social networking
Answer: C
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
3) ________ are flexible, informal, and adaptive processes that normally involve strategic and
less structured managerial decisions and activities.
A) Operational processes
B) Dynamic processes
C) Inherent processes
D) Structured processes
Answer: B
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
2
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
4) Which of the following is an example of a dynamic process?
A) Samsung accepts the return of a defective television from its dealer.
B) Starbucks places an order for coffee beans from its local supplier.
C) Amazon.com hires customer service representatives to help customers with their online
orders.
D) Nike uses Facebook and Twitter to generate buzz about its new line of running shoes.
Answer: D
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 3: Challenging
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Application
5) Which of the following is a characteristic of dynamic processes?
A) They support strategic and less structured managerial decisions.
B) They are usually formally defined and documented.
C) They support operational and managerial decisions and activities.
D) They are standardized processes.
Answer: A
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
6) Which of the following workgroup processes is related to sales and marketing?
A) lead tracking
B) order management
C) customer support
D) accounts receivable
Answer: A
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
3
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
7) Which of the following workgroup processes is related to operations?
A) account updating and tracking
B) sales forecasting
C) finished goods inventory management
D) treasury and account management
Answer: C
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
8) Which of the following workgroup processes is related to manufacturing?
A) order entry and tracking
B) finished goods inventory management
C) product and brand management
D) capacity planning and scheduling
Answer: D
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
9) Which of the following workgroup processes is related to customer service?
A) assessment
B) account tracking
C) sales forecasting
D) accounts payable
Answer: B
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
4
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
10) Lilian interviews ten applicants for the position of sales manager in her organization. Based
on the applicants’ qualification and experience, she selects the best candidate. Lilian belongs to
the ________ workgroup.
A) customer service
B) operations
C) human resources
D) marketing
Answer: C
AACSB: Reflective Thinking
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Application
11) Which of the following information systems eliminates data duplication and carefully
manages changes to duplicated data to maintain consistency?
A) departmental information systems
B) workgroup information systems
C) personal information systems
D) enterprise information systems
Answer: D
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
12) Which of the following statements is true about workgroup information systems?
A) They are easy to change.
B) They minimize data duplication among departments.
C) They can be operated without training.
D) They support 10 to 100 users.
Answer: D
AACSB: Information Technology
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
5
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
13) ________ processes span an organization and support activities in multiple departments.
A) Enterprise
B) Inter-enterprise
C) Strategic
D) Reactive
Answer: A
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
14) Which of the following statements about enterprise information systems is true?
A) The procedures are not formalized or documented.
B) They do not require users to have any formal training.
C) They are very difficult to change.
D) They support 10 to 100 users.
Answer: C
AACSB: Information Technology
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
15) Supply chain management is an example of a(n) ________.
A) enterprise information system
B) personal information system
C) inter-enterprise information system
D) departmental information system
Answer: C
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
16) Which of the following is a characteristic of an inter-enterprise information system?
A) Its problem solutions affect multiple organizations.
B) It is flexible and easily adaptable to organizational changes.
C) It increases data duplication among departments.
D) It does not require users to have any formal training.
Answer: A
AACSB: Information Technology
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
6
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
17) ________ is an example of an inter-enterprise information system.
A) CRM
B) PRIDE
C) ERP
D) EAI
Answer: B
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
18) Both structured processes and dynamic processes are formally defined processes.
Answer: FALSE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
19) Structured processes are standardized processes that involve day-to-day operations.
Answer: TRUE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
20) Structured processes are adaptive processes that change structure rapidly and readily.
Answer: FALSE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
21) Dynamic processes support operational activities.
Answer: FALSE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
7
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
22) Product and brand management is a process concerning the sales and marketing department.
Answer: TRUE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
23) Order tracking and account tracking are business processes concerning the operations
department.
Answer: FALSE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
24) The procedures for using workgroup information systems need to be understood only by the
IT department of an organization.
Answer: FALSE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
25) Enterprise processes span an organization and support activities in multiple departments.
Answer: TRUE
AACSB: Analytical Thinking
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
26) CRM is an example of a structured inter-enterprise information system.
Answer: FALSE
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
8
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
27) Define structured processes and list their characteristics.
Answer: Structured processes are formally defined, standardized processes that involve day-today operations: accepting a return, placing an order, purchasing raw materials, and so forth.
The characteristics of structured processes are:
1. They support operational and structured managerial decisions and activities.
2. They are standardized.
3. They are usually formally defined and documented.
4. Exceptions are rare and not (well) tolerated.
5. Their process structures change slowly and with organizational agony.
AACSB: Information Technology; Written and Oral Communication
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
28) Define dynamic processes and list their characteristics.
Answer: Dynamic processes are flexible, informal, and adaptive processes that normally involve
strategic and less unstructured managerial decisions and activities. Deciding whether to open a
new store location or how best to solve the problem of excessive product returns are examples,
as is using Twitter to generate buzz about next season’s product line.
The characteristics of dynamic processes are:
1. They support strategic and less structured managerial decisions and activities.
2. They are less specific and fluid.
3. They are usually informal.
4. Exceptions are frequent and expected.
5. They are adaptive processes that change structure rapidly and readily.
AACSB: Information Technology; Written and Oral Communication
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
29) Define workgroup processes, enterprise processes, and inter-enterprise processes.
Answer: A workgroup process is a structured process that exists to enable workgroups to fulfill
the charter, purpose, and goals of a particular organizational unit. Enterprise processes are
structured processes that span an organization and support activities in multiple departments.
Inter-enterprise processes are structured processes that span two or more independent
organizations.
AACSB: Information Technology; Written and Oral Communication
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
9
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
30) Define enterprise information systems, and describe their characteristics.
Answer: Enterprise information systems are information systems that span an organization and
support activities in multiple departments. They typically have hundreds to thousands of users.
Procedures are formalized and extensively documented; users undergo formal procedure
training. The solutions to problems in an enterprise system usually involve more than one
department. Because enterprise systems span many departments and involve potentially
thousands of users, they are very difficult to change. Changes must be carefully planned,
cautiously implemented, and users given considerable training. Sometimes users are given
incentives and other inducements to motivate them to change.
AACSB: Information Technology
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
31) Describe inter-enterprise information systems.
Answer: Inter-enterprise information systems support one or more inter-enterprise processes.
Such systems typically involve thousands of users, and solutions to problems require cooperation
among different, usually independently owned, organizations. Problems are resolved by meeting,
by contract, and sometimes by litigation. Data are often duplicated between organizations; such
duplication is either eliminated or is carefully managed. Because of their wide span, complexity,
and use by multiple companies, such systems can be exceedingly difficult to change. Supply
chain management is a classic example of an inter-enterprise information system.
AACSB: Information Technology
Difficulty: 2: Moderate
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.1: What are the basic types of processes?
Classification: Concept
32) The two dimensions of process quality are ________.
A) efficiency and effectiveness
B) performance and reliability
C) conformance and durability
D) perception and serviceability
Answer: A
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.2: How can information systems improve process quality?
Classification: Concept
10
Copyright © 2017 Pearson Education, Inc.
33) ________ is a measure of the ratio of process outputs to inputs.
A) Process effectiveness
B) Process efficiency
C) Process conformance
D) Process reliability
Answer: B
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.2: How can information systems improve process quality?
Classification: Concept
34) Process ________ is a measure of how well a process achieves organizational strategy.
A) efficiency
B) conformance
C) effectiveness
D) reliability
Answer: C
AACSB: Information Technology
Difficulty: 1: Easy
Course LO: Discuss the role of information systems in supporting business processes
LO: 7.2: How can information systems improve process quality?
Classification: Concept
35) Jobcon Electronics Inc.’s market strategy for the coming year is to capture a larger market
share by upgrading the technology used in its products. The company’s R&D department works
on technologically enhancing the products. The new products are an instant hit in the market and
considerably increase Jobcon’s market share. This is an example of the R&D department’s
________.
A) conformity
B) effectiveness
C) reliability
D) efficiency
Answer: B
AACSB: Reflective Thinking
Difficulty: 3: Challenging
Course LO: Describe the uses of enterprise systems and enterprise resource planning
LO: 7.2: How can information systems improve process quality?
Classification: Applicatio

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart