Page contents

Programming Logic & Design, Comprehensive 9th Edition By Joyce Farrell- Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1337102075
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1337102070

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002820

Programming Logic & Design, Comprehensive 9th Edition By Joyce Farrell- Test Bank

Chapter 09

True / False

1. You can invoke or call a method from another program or method.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 367
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

2. When methods must share data, you can pass the data into and return the data out of methods.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 370
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

3. A method could be called using any numeric value as an argument, whether it is a variable, a named constant, or a literal constant.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 375
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

4. A method’s return type is part of its signature.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 380
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

5. A method’s declared return type must match the type of value used in the return statement.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 381
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

6. Methods with identical names that have identical parameter lists but different return types are ambiguous.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 399
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

7. All modern programming languages contain many methods that are predefined.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 400
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

8. In implementation hiding, the calling method needs to understand only the interface to the method that is called and it need not know how the method works internally.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 403
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 9/12/2016 12:43 PM
DATE MODIFIED: 9/12/2016 12:43 PM

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart