Page contents

Organizational Behavior Science, The Real World, and You 8th Edition by Debra L. Nelson – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1111825866
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1111825867

In Stock

Original price was: $98.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002739

Organizational Behavior Science, The Real World, and You 8th Edition by Debra L. Nelson – Test Bank

CHAPTER 8—COMMUNICATION

MULTIPLE CHOICE

1. Larry Ellison, CEO of Oracle, is well known for a communication style that is characterized as:
a. civil
b. incivil
c. polyphasic
d. nondefensive

ANS: B PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 277
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Individual Dynamics
TOP: Thinking Ahead | Looking Back MSC: K&C

2. Assume you are a supervisor who manages more than 20 employees, each of whom occupies a different job. At a recent project meeting with eight of your employees, you discussed with them the importance of communication and the rapidly developing technology associated with communication. A point that you should not fail to make in your discussion is:
a. supervisory communication is normally one-way
b. face-to-face communication is inefficient
c. formal communication channels should be used at all times
d. communication is the evoking of a shared or common meaning in another person

ANS: D PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 278
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Group Dynamics
TOP: Interpersonal Communication MSC: Application

3. The Department of Labor has identified which interpersonal communication skill as being necessary for successful functioning in the workplace?
a. empathy
b. writing
c. serving clients
d. understanding

ANS: C PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 278
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Individual Dynamics
TOP: Interpersonal Communication MSC: K&C

4. The evoking of a shared or common meaning in another person is called:
a. interpersonal communication
b. communication
c. a response pattern
d. the message

ANS: B PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 278
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Individual Dynamics
TOP: Interpersonal Communication MSC: K&C

5. The element of the communication model that contains the thoughts and feelings the communicator is attempting to elicit in the receiver is the:
a. data
b. feedback
c. message
d. information

ANS: C PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 279
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Individual Dynamics
TOP: An Interpersonal Communication Model MSC: K&C

6. Which of the following is considered high in rich information?
a. personalized memo
b. electronic mail
c. telephone
d. flyer

ANS: C PTS: 1 DIF: Moderate REF: pp. 279-280
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Individual Dynamics
TOP: An Interpersonal Communication Model MSC: Application

7. The window through which we interact with people and influence the quality, accuracy, and clarity of the communication is called:
a. a perceptual screen
b. a communication filter
c. an interpretation funnel
d. the communication vacuum

ANS: A PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 279
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Individual Dynamics
TOP: An Interpersonal Communication Model MSC: K&C

8. A communication medium that is moderate in both information richness and data capacity is:
a. the telephone
b. electronic mail
c. face-to-face discussion
d. formal numeric report

ANS: B PTS: 1 DIF: Moderate REF: pp. 279-280
NAT: AACSB: Communication | AACSB: Individual Dynamics
TOP: An Interpersonal Communication Model MSC: Application

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart