Page contents

Oracle 11G SQL 2nd Edition By Joan Casteel – Test bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1305268024
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305268029

In Stock

Original price was: $99.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002710

Oracle 11G SQL 2nd Edition By Joan Casteel – Test bank

Chapter 7: User Creation and Management

TRUE/FALSE
1. Authentication is the process of ensuring that the individuals trying to access the system are who they claim to be.
ANS: T PTS: 1 REF: 216
2. User names in Oracle11g can consist of up to 30 characters.
ANS: T PTS: 1 REF: 216
3. The password for a user can be set with the PASSWORD clause of the CREATE USER command.
ANS: F PTS: 1 REF: 216
4. Permissions allow users to execute certain SQL statements in Oracle11g.
ANS: F PTS: 1 REF: 219
5. Object privileges allow users to perform DML operations on the data contained within database objects.
ANS: T PTS: 1 REF: 220
6. The INSERT, UPDATE, and DELETE object privileges can be applied to tables and views.
ANS: T PTS: 1 REF: 220
7. Both system and object privileges can be granted with the GRANT command.
ANS: T PTS: 1 REF: 221
8. A user can be granted both system and object privileges in the same GRANT command.
ANS: F PTS: 1 REF: 219-221
9. The GRANT clause of the GRANT command identifies the user who is granting a specific privilege.
ANS: F PTS: 1 REF: 219
10. The WITH GRANT OPTION is required to allow a user to grant the specified object privileges to other users.
ANS: T PTS: 1 REF: 221
11. The system privileges available in Oracle11g can be viewed through the SYSTEM_PRIVILEGE_MAP data dictionary view.
ANS: T PTS: 1 REF: 218

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart