Page contents

Modern Systems Analysis And Design 6th Edition By Jeffry E.Hoofer -Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 013608821X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0136088219

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002414

Modern Systems Analysis And Design 6th Edition By Jeffry E.Hoofer -Test Bank

Modern Systems Analysis and Design, 6e (Hoffer, et al.)
Chapter 9 Designing Databases

1) One of the purposes of database design is to choose data storage technologies that will efficiently, accurately, and securely process database activities.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 324

2) The selection of data storage technologies is made during the systems implementation and operation phase.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 324

3) The network model is the most common style for a logical database model.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 324

4) Conceptual modeling is performed during systems design.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 325

5) Generally speaking, logical and physical database design is performed in parallel with other systems design steps.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 324

6) Normalization helps build a data model that is simple, not redundant, and requires minimum maintenance.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 331

7) During logic modeling, the normalized data requirements from all user interfaces are combined into one consolidated logical database model.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 331

8) The selection of the appropriate storage format for each attribute from the logical database model is made during physical database design.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 326

9) In general, data structure refers to grouping attributes from the logical database model into physical records.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 326

10) A file organization is an arrangement of related records in secondary memory so that individual and groups of records can be stored, retrieved, and updated rapidly.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 348

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart