Page contents

Modern Management Concepts and Skills 12th Edition by Samuel C. Certo -Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0132176319
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0132176316

In Stock

Original price was: $80.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002410

Modern Management Concepts and Skills 12th Edition by Samuel C. Certo -Test Bank

Modern Management, 12e (Certo)
Chapter 10 Plans and Planning Tools

1) A plan is an unspecific action proposed to help the organization achieve its objectives.
Answer: FALSE
Page Ref: 228
Objective: 1
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

2) Repetitiveness, time, scope, and length are the four dimensions of plans.
Answer: TRUE
Page Ref: 228
Objective: 2
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

3) The repetitiveness dimension of a plan is the extent to which the plan is used over and over again.
Answer: TRUE
Page Ref: 228
Objective: 2
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

4) The scope dimension of a plan is the level of the organization at which the plan is aimed.
Answer: FALSE
Page Ref: 229
Objective: 2
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

5) Standing plans are plans used over and over again because they focus on organizational situations that occur frequently.
Answer: TRUE
Page Ref: 229
Objective: 3
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

6) Single-use plans can be subdivided into policies, procedures, and rules.
Answer: FALSE
Page Ref: 229
Objective: 3
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

7) A policy is a single-use plan that furnishes broad operating guidelines.
Answer: FALSE
Page Ref: 229
Objective: 3
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual
8) A rule is a standing plan that designates specific required action.
Answer: TRUE
Page Ref: 230
Objective: 3
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

9) A budget is a single-use financial plan that covers a specified length of time.
Answer: TRUE
Page Ref: 232
Objective: 3
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

10) A plan is likely to fail if managers at different levels in the organization are not properly engaged in or contributing to planning activities.
Answer: TRUE
Page Ref: 232
Objective: 4
Difficulty: Easy
Classification: Conceptual

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart