Page contents

Modern database management 12th Edition by Hoffer-Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0133544613
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0133544619

In Stock

Original price was: $70.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002409

Modern database management 12th Edition by Hoffer-Test Bank

Modern Database Management, 11e (Hoffer et al.)
Chapter 10 Data Quality and Integration

1) Data governance can be defined as:
A) a means to slow down the speed of data.
B) high-level organizational groups and processes that oversee data stewardship.
C) a government task force for defining data quality.
D) none of the above.
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 435, 436
Topic: Introduction
AACSB: Use of Information Technology
Subtopic: Data Governance

2) High-quality data are data that are:
A) accurate.
B) consistent.
C) available in a timely fashion.
D) all of the above.
Answer: D
Diff: 1 Page Ref: 438
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Analytic Skills, Use of Information Technology

3) Data quality ROI stands for:
A) return on investment.
B) risk of incarceration.
C) rough outline inclusion.
D) none of the above.
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 438
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Analytic Skills, Use of Information Technology

4) Data quality is important for all of the following reasons EXCEPT:
A) it minimizes project delay.
B) it aids in making timely business decisions.
C) it provides a stream of profit.
D) it helps to expand the customer base.
Answer: C
Diff: 2 Page Ref: 438
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Use of Information Technology

5) Quality data can be defined as being:
A) unique.
B) inaccurate.
C) historical.
D) precise.
Answer: A
Diff: 1 Page Ref: 438
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Use of Information Technology
Subtopic: Characteristics of Quality Data

6) Conformance means that:
A) data have been transformed.
B) data are stored, exchanged or presented in a format that is specified by its metadata.
C) data are stored in a way to expedite retrieval.
D) none of the above.
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 439
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Use of Information Technology
Subtopic: Characteristics of Quality Data

7) One characteristic of quality data which pertains to the expectation for the time between when data are expected and when they are available for use is:
A) currency.
B) consistency.
C) referential integrity.
D) timeliness.
Answer: D
Diff: 1 Page Ref: 439
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Use of Information Technology
Subtopic: Characteristics of Quality Data

8) External data sources present problems for data quality because:
A) data are not always available.
B) there is a lack of control over data quality.
C) there are poor data capture controls.
D) data are unformatted.
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 439, 440
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Use of Information Technology
Subtopic: External Data Sources

9) Data quality problems can cascade when:
A) data are not deleted properly.
B) data are copied from legacy systems.
C) there is redundant data storage and inconsistent metadata.
D) there are data entry problems.
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 440
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Use of Information Technology
Subtopic: Redundant Data Storage and Inconsistent Metadata

10) The best place to improve data entry across all applications is:
A) in the users.
B) in the level of organizational commitment.
C) in the database definitions.
D) in the data entry operators.
Answer: C
Diff: 1 Page Ref: 440
Topic: Managing Data Quality
AACSB: Use of Information Technology
Subtopic: Data Entry Problems

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart