Page contents

MM3 3rd Edition by Dawn Iacobucci – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 113319060X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133190608

In Stock

Original price was: $65.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002403

MM3 3rd Edition by Dawn Iacobucci – Test Bank

Chapter 10 – Channels of Distribution and Logistics

TRUE/FALSE

1. Company ABC is trying to determine which products it should introduce. It is more efficient for Company ABC to produce a large quantity of a limited number of goods.

ANS: T DIF: Easy REF: Page 127
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Product
TOP: Introduction KEY: Bloom’s: Comprehension
MSC: MBA: Operations Skills

2. Most buyers wish to purchase a larger quantity of a wider variety of goods.

ANS: F DIF: Moderate REF: Page 127
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Customer
TOP: Introduction KEY: Bloom’s: Comprehension
MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

3. A distribution channel is a network of firms that are interconnected in their quest to provide sellers a means of infusing the marketplace with their goods, and buyers a means of purchasing those goods, doing all as efficiently and profitably as possible.

ANS: T DIF: Moderate REF: Page 127
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Distribution
TOP: What are Distribution Channels, Supply Chain Logistics, and Why Do We Use Them? KEY: Bloom’s: Comprehension
MSC: MBA: Managing Administration & Control

4. Everyone in the distribution network is involved with customer-oriented activities.

ANS: F DIF: Moderate REF: Page 127
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Distribution
TOP: What are Distribution Channels, Supply Chain Logistics, and Why Do We Use Them? KEY: Bloom’s: Knowledge
MSC: MBA: Knowledge of General Business Functions

5. The marketplace with the most links, or costs, is most efficient.

ANS: F DIF: Easy REF: Page 128
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Distribution
TOP: What are Distribution Channels, Supply Chain Logistics, and Why Do We Use Them? KEY: Bloom’s: Evaluation MSC: MBA: Operations Skills

6. The system with an intermediary channel member is more efficient than all firms going direct to consumers.

ANS: T DIF: Moderate REF: Page 128
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Distribution
TOP: What are Distribution Channels, Supply Chain Logistics, and Why Do We Use Them? KEY: Bloom’s: Evaluation MSC: MBA: Operations Skills

7. The downstream partners that help a company reach consumers comprise the channel members.

ANS: T DIF: Moderate REF: Page 129
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Marketing Plan
TOP: What are Distribution Channels, Supply Chain Logistics, and Why Do We Use Them? KEY: Bloom’s: Knowledge
MSC: MBA: Managing Strategy & Innovation

8. The second question in designing a distribution system is one of distribution intensity.

ANS: F DIF: Easy REF: Page 129
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Distribution
TOP: How to Design Smart Distribution Systems: Intensive or Selective?
KEY: Bloom’s: Knowledge MSC: MBA: Operations Skills

9. Archie and Betty are examining the way their firm manages the sales process, and they are considering making some changes. They feel their sales force is not as effective as it should be. In making their decision as to whether or not to maintain a sales force, they should keep in mind that although sales forces are useful, they are also expensive to maintain.

ANS: T DIF: Easy REF: Page 130
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Marketing Plan
TOP: How to Design Smart Distribution Systems: Intensive or Selective?
KEY: Bloom’s: Application
MSC: MBA: Managing Decision-Making Processes

10. Selectivity in channels offers additional benefits to the manufacturer, such as few relationships to manage and the cost of interactions is less.

ANS: T DIF: Moderate REF: Page 130
NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Distribution
TOP: How to Design Smart Distribution Systems: Intensive or Selective?
KEY: Bloom’s: Comprehension
MSC: MBA: Managing Administration & Control

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart