Page contents

Math for the Automotive Trade 6th Edition John C. Peterson – Test Bank

Instant delivery only

 

In Stock

Original price was: $80.00.Current price is: $32.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1001872

Math for the Automotive Trade 6th Edition John C. Peterson – Test Bank

Change the following amount of time into its decimal equivalent of an hour.

1. 15 minutes
ANSWER: 0.25 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

2. 12 minutes
ANSWER: 0.2 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

3. 60 minutes
ANSWER: 1 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

4. 648 minutes
ANSWER: 10.8 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

5. 114 minutes
ANSWER: 1.9 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

6. 108 minutes
ANSWER: 1.8 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

7. 216 minutes
ANSWER: 3.6 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

8. 228 minutes
ANSWER: 3.8 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Very Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

9. 1 hour, 6 minutes
ANSWER: 1.1 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

10. 1 hour, 18 minutes
ANSWER: 1.3 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

11. 2 hours, 48 minutes
ANSWER: 2.8 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

12. 2 hours, 36 minutes
ANSWER: 2.6 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 9/18/2017 2:33 PM

13. 5 hours, 30 minutes
ANSWER: 5.5 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

14. 4 hours, 24 minutes
ANSWER: 4.4 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: ChangeTimeToDecimal
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

15. A technician performs five separate service procedures with respective flat rate times of: .4 hr, .2 hr, 1.7 hr, 3.6 hr, and 2 hr. What was the total decimal equivalent time spent on these procedures?
ANSWER: 7.9 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 9/18/2017 2:48 PM

16. A technician performs five separate service procedures with respective flat rate times of: 0.6 hr, 0.2 hr, 1.9 hr, 3.4 hr, and 2.6 hr. What was the total decimal equivalent time spent on these procedures?
ANSWER: 8.7 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 9/18/2017 2:49 PM

A technician spent 18 minutes changing a serpentine belt, 42 minutes performing a chassis lubrication, 1 hour and 36 minutes changing the A.I.R. pipe, 54 minutes removing and replacing (R&R) the engine thermostat, and 1 hour and 6 minutes changing the transmission fluid.

17. Determine the total decimal equivalent time spent servicing this automobile.
ANSWER: 4.6 hours
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technicain18min
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

18. If the labor rate is $73.50/hour, what is the labor charge for these services?
ANSWER: $338.10
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technicain18min
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

A technician spent 12 minutes changing a tail light bulb, 36 minutes performing an oil and filter change, 48 minutes changing the spark plugs, 48 minutes balancing four tires, and 54 minutes changing the transmission fluid.

19. Determine the total decimal equivalent time spent servicing this automobile.
ANSWER: 3.3 hours
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician12Min
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

20. If the labor rate is $73.50/hour, what is the labor charge for these services?
ANSWER: $242.55
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician12Min
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

A technician has spent 3.7 hours for a tune-up, 0.6 hours to remove and replace (R&R) a coolant sensor, 0.7 hours to R&R an alternator, and 2.5 hours for a four-wheel alignment. Eight spark plugs cost $4.18 each, a coolant sensor was $22.56, and the alternator was $389.13. The labor rate is $73.50/hour and the tax rate on parts is 6.5%. Determine the following:

21. Total time
ANSWER: 7.5 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician3.7hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

22. Total labor charge
ANSWER: $551.25
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician3.7hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

23. Total for parts
ANSWER: $445.13
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician3.7hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

24. Total tax
ANSWER: $28.93
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician3.7hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

25. Total amount of customer bill
ANSWER: $1,025.31
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician3.7hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

A technician has spent 1.6 hours to service the cooling system, 2.1 hours to R&R one knock sensor, 1.8 hours to R&R the water pump. The knock sensor was $56.97, the water pump was $276.42, and the coolant was $3.16/qt. Seven quarts were required. The labor rate is $77.50/hour and the tax rate on parts is 7.3%. Determine the following:

26. Total time
ANSWER: 5.5 hr
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician1.6hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

27. Total labor charge
ANSWER: $426.25
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician1.6hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

28. Total for parts
ANSWER: $355.51
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician1.6hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

29. Total tax
ANSWER: $25.95
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician1.6hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

30. Total amount of customer bill
ANSWER: $807.71
POINTS: 1
DIFFICULTY: Difficult
REFERENCES: Completing Repair Orders
QUESTION TYPE: Numeric Response
HAS VARIABLES: False
PREFACE NAME: Technician1.6hr
DATE CREATED: 2/8/2016 4:19 PM
DATE MODIFIED: 2/8/2016 4:19 PM

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart