Page contents

Marketing 2014, 17th Edition by William M – Test Bank

Instant delivery only

 

In Stock

Original price was: $80.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002498

Marketing 2014, 17th Edition by William M – Test Bank

Chapter 9—Reaching Global Markets

ESSAY

1. Describe the cultural and social forces that affect international marketing strategy.

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy OBJ: LO: 09-02
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: Research
KEY: Bloom’s: Knowledge

2. In what ways can a nation restrict the flow of imported goods?

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate OBJ: LO: 09-02
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: Strategy
KEY: Bloom’s: Knowledge

3. Describe how economic and technological forces affect marketing strategies.

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate OBJ: LO: 09-02
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: Strategy
KEY: Bloom’s: Knowledge

4. What marketing and ethical problems can bribes create in international marketing transactions?

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy OBJ: LO: 09-02
NAT: BUSPROG: Ethics STA: DISC: Research
KEY: Bloom’s: Knowledge

5. What effects are technological forces having on international marketing? What opportunities exist in the global marketplace that marketers can exploit with regard to technology?

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate OBJ: LO: 09-02
NAT: BUSPROG: Technology STA: DISC: International Perspective
KEY: Bloom’s: Knowledge

6. What effect is NAFTA having on the international trade of the following countries: United States, Canada, Mexico, and Japan?

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate OBJ: LO: 09-03
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: International Perspective
KEY: Bloom’s: Knowledge

7. Explain why the mode of entry into an international market is a major issue for managers to consider.

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate OBJ: LO: 09-04
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: Research
KEY: Bloom’s: Knowledge

8. In what ways can businesses become involved in international marketing activities?

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy OBJ: LO: 09-04
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: Research
KEY: Bloom’s: Knowledge

9. How do globalized marketing strategies differ from customized marketing strategies? What are the implications of each for marketing managers?

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate OBJ: LO: 09-06
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: Strategy
KEY: Bloom’s: Knowledge

10. Describe the difficulties encountered in standardizing the marketing mix globally.

ANS:
Answer not provided.

PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate OBJ: LO: 09-06
NAT: BUSPROG: Analytic STA: DISC: Strategy
KEY: Bloom’s: Knowledge

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart