Page contents

Managing Performance Through Training And Development 6th Edition By Saks – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0176507337
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0176507336

In Stock

Original price was: $70.00.Current price is: $29.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002476

Managing Performance Through Training And Development 6th Edition By Saks – Test Bank

Chapter 10: Transfer of Training

TRUE/FALSE

1. A transfer of training is the generalization of knowledge and skills learned in training on the job and the maintenance of acquired knowledge and skills over time.

ANS: T PTS: 1 REF: 291

2. The two conditions of transfer of training are generalization and positive transfer.

ANS: F PTS: 1 REF: 291

3. According to the textbook, near transfer of training occurs when trainees are able to apply skills learned in training across a variety similar situation at work.

ANS: T PTS: 1 REF: 291

4. Barriers to transfer of training tend to be associated with three themes: managers, supervisors, and organizations.

ANS: F
Trainees is missing from the list

PTS: 1 REF: 293

5. Baldwin and Ford’s model of the transfer of training process has three main factors including training inputs, training outputs, and organizations.

ANS: F
Conditions of transfer

PTS: 1 REF: 293

6. According to Baldwin and Ford’s model of the transfer of training process, trainee characteristics, training design, and the work environment have a direct effect on learning and motivation.

ANS: F
Retention not motivation

PTS: 1 REF: 293

7. An important implication of Baldwin and Ford’s model is that learning and retention are sufficient conditions for transfer.

ANS: F
Necessary but not sufficient

PTS: 1 REF: 294

8. Motivation to transfer is a trainee’s intended efforts to utilize skills and knowledge acquired in training on-the-job.

ANS: T PTS: 1 REF: 294

9. Work environment characteristics both pre- and post-training have been found to impact training transfer.

ANS: T PTS: 1 REF: 295

10. The notion of readiness to learn and trainability is based on the following variables: ability to learn, motivation to learn, and the level of supported expected after training.

ANS: T PTS: 1 REF: 299

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart