Page contents

Managing Information Technology Projects International edition 6th Edition by Kathy Schwalbe-Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 032478855X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0324788556

In Stock

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002469

Managing Information Technology Projects International edition 6th Edition by Kathy Schwalbe-Test Bank

Chapter 8: Project Quality Management

TRUE/FALSE

1. Most people simply accept poor quality from many information technology products.

ANS: T PTS: 1 REF: 293

2. The majority of people in the United States use the Internet.

ANS: T PTS: 1 REF: 293

3. When an information system does not function correctly, it is generally a slight inconvenience.

ANS: F PTS: 1 REF: 293

4. Quality is a lower priority than project scope, time, and cost.

ANS: F PTS: 1 REF: 295

5. The quality planning process involves taking responsibility for quality throughout the project’s life cycle.

ANS: F PTS: 1 REF: 295

6. Quality planning implies the ability to anticipate situations and prepare actions that bring about the desired outcome.

ANS: T PTS: 1 REF: 296

7. Understanding which variables affect outcome is a very important part of quality planning.

ANS: T PTS: 1 REF: 296

8. Design of experiments cannot be applied to project management issues such as cost and schedule trade-offs.

ANS: F PTS: 1 REF: 296-297

9. Organizational policies related to quality, the particular project’s scope statement and product descriptions, and related standards and regulations are all important input to the quality assurance process.

ANS: F PTS: 1 REF: 297

10. It is important to clarify what functions and features the system must perform, and what functions and features are optional.

ANS: T PTS: 1 REF: 297

11. Most information technology products can reach 100 percent reliability.

ANS: F PTS: 1 REF: 298

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart