Page contents

Management Information Systems Managing the Digital Firm 15th Edition By Kenneth C. Laudon – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9780134639710
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134639710

In Stock

Original price was: $70.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002426

Management Information Systems Managing the Digital Firm 15th Edition By Kenneth C. Laudon – Test Bank

Management Information Systems: Managing the Digital Firm, 15e (Laudon)
Chapter 9 Achieving Operational Excellence and Customer Intimacy: Enterprise Applications

1) From your reading of the chapter’s opening case, Skullcandy chose enterprise resource planning software from which of the following ERP vendors?
A) Oracle
B) SAP
C) IBM
D) Microsoft
E) Infor Global Solutions
Answer: B
Difficulty: Easy
AACSB: Analytical thinking
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?

2) Which of the following provides a suite of integrated software modules for finance and accounting, human resources, manufacturing and production, and sales and marketing that allows data to be used by multiple functions and business processes?
A) Process management software
B) ERP systems
C) Groupware
D) CRM software
E) Supply chain management systems
Answer: B
Difficulty: Moderate
AACSB: Information technology
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?

3) Enterprise software is built around thousands of predefined business processes that reflect:
A) government regulations.
B) industry benchmarks.
C) best practices.
D) cutting edge workflow analyses.
E) the firm’s culture.
Answer: C
Difficulty: Moderate
AACSB: Information technology
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?

4) Which of the following is not true about enterprise systems?
A) Enterprise systems help firms respond rapidly to customer requests for information or products.
B) Enterprise system data have standardized definitions and formats that are accepted by the entire organization.
C) Enterprise software is expressly built to allow companies to mimic their unique business practices.
D) Enterprise software includes analytical tools to evaluate overall organizational performance.
E) Enterprise systems provide firm-wide information to help managers make better decisions.
Answer: C
Difficulty: Moderate
AACSB: Analytical thinking
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?

5) You have been asked to implement enterprise software for a manufacturer of kitchen appliances. What is the first step you should take?
A) Rewrite the software to support the way the company’s business processes work.
B) Select the business processes you wish to automate.
C) Map the company’s business processes to the software’s business processes.
D) Map the software’s business processes to the company’s business processes.
E) Select the functions of the system you wish to use.
Answer: E
Difficulty: Moderate
AACSB: Analytical thinking
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?

6) Which of the following enables a company to tailor a particular aspect of enterprise software to the way a company does business?
A) Configuration tables
B) Web services
C) Data dictionaries
D) Middleware
E) Groupware
Answer: A
Difficulty: Moderate
AACSB: Information technology
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?

7) In order to achieve maximum benefit from an enterprise software package, a business should:
A) customize the software to match all of its business processes.
B) use only the processes in the software that match its own processes.
C) change the way it works to match the software’s business processes.
D) select only the software that best matches its existing business processes.
E) retain legacy systems that best work with the software.
Answer: C
Difficulty: Moderate
AACSB: Information technology
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?
8) Implementing enterprise software from Oracle enabled Alcoa to achieve all of the following except:
A) reduce requisition-to-pay cycle times.
B) reduce accounts payable transaction processing.
C) centralize financial activities.
D) centralize procurement activities.
E) obtain lower prices for raw materials.
Answer: E
Difficulty: Challenging
AACSB: Analytical thinking
LO: 9-1: How do enterprise systems help businesses achieve operational excellence?

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart