Page contents

Management 12th Edition John Schermerhorn – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1118113926
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1118113929

In Stock

Original price was: $100.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002340

Management 12th Edition John Schermerhorn – Test Bank

Ch09: Control Processes and Systems

True/False Questions

1. Controlling is the process of setting directions and allocating resources in an organization.
Answer: False
Page: 219
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

2. Planning ensures that performance is consistent with plans, and that accomplishments throughout an organization are coordinated in a means–ends fashion.
Answer: False
Page: 219
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

3. Feedforward control focuses on what happens during the work process.
Answer: False
Page: 220
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

4. The goal of concurrent controls is to solve problems as they occur.
Answer: True
Page: 220
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

5. Preliminary control is also known as steering control.
Answer: False
Page: 220
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

6. Steering controls are largely reactive.
Answer: False
Page: 220
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

7. The feedback provided by the control process about mistakes already made may not be able to correct them, but it can help improve things in the future.
Answer: True
Page: 221
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

8. An internal control strategy requires a high degree of trust.
Answer: True
Page: 222
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

9. Normative control flows through an organization’s hierarchy of authority.
Answer: False
Page: 222
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

10. The bureaucratic control system influences behaviour through norms and expectations set by the organizational culture.
Answer: False
Page: 223
Learning Objective: 9.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart