Page contents

LPN to RN Transitions 4th Edition Claywell Test Bank

Instant delivery only

  • Chapters: 56
  • Format: PDF
  • ISBN-13: 978-0323401517
  • ISBN-10: 9780323401517
  • Publisher‎Mosby
  • Author:  Lora Claywell

In Stock

Original price was: $76.00.Current price is: $19.90.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1001674

LPN to RN Transitions 4th Edition Claywell Test Bank

Table of Contents

UNIT ONE: ESSENTIAL SKILLS TO BEGIN YOUR TRANSITION

1. Honoring Your Past, Planning Your Future
2. Assessing Yourself and Designing Success
3. Study Habits and Test-Taking Skills

UNIT TWO: THE PROFESSION AND DISCIPLINE OF REGISTERED NURSING
4. Distinguishing the RN Role from the LPN/LVN Role
5. Using Nursing Theory to Guide Professional Practice 6. Providing Patient-Centered Care Through the Nursing Process
7.Critical and Diagnostic Thinking for Better Clinical Judgment

UNIT THREE: THE RN AS PROVIDER OF CARE 
8. Practicing Evidence-Based Decision Making
9. Communicating with Patients and Co-Workers.


 
 
 
 
 

 

10.Teaching Patients and Their Families
11.The Nurses, Ideas, and Forces That Define the Profession
12.Upholding Legal and Ethical Principles
13.Care and Safety Standards, Competence, and Nurse Accountability

UNIT FOUR: THE RN AS MANAGER OF CARE

14.Leading, Delegating, and Collaborating
15.Promoting Healthful Living in the Primary Care Setting
16. Managing Care in Secondary and Tertiary Health Care

UNIT FIVE: LOOK HOW FAR YOU HAVE COME, PREPARING FOR TRANSITIONS TO COME
17. Reflecting on Your Transition
18. Prepare Now to Pass NCLEX-RN® Appendices

TEST BANK FOR LPN TO RN TRANSITIONS 4TH EDITION BY CLAYWELL

Chapter 01: Honoring Your Past, Planning Your Future
Clay
well: LPN to RN Transitions, 4th Edition
MULTIPLE CHOICE
1. A nursing advisor is meeting with a student who is interested in earning her RN degree. She
knows that licensed practical nurse/license vocational nurse (LPN/L VN s) who enter nursing
school to become RNs come into the learning environment with prior knowledge and
understanding. Which statement by the nursing advisor best describes her understanding of
the effect experience may have on learning?
a. “Experience may be a source of insight and motivation, or a barrier.”
b. “Experience is usually a stumbling block for LPN/LVNs.”
c. “Experience never makes learning more difficult.”
d. “Once something is learned, it can never be truly modified.”
ANS: A
Experience accentuates differences among learners and serves as a source of insight and
motivation, but it can also be a barrier. Experience can serve as a foundation for defining the
self.
DIF: Cognitive Level: Application
OBJ: Identify how experiences influence learning in adults. TOP: Adult Leaming
2. There is a test on the cardiovascular system on Friday morning, and it is now Wednesday
night. The student has already taken a vacation day from work Thursday night so that she can
stay home and study. She is considering skipping her exercise class on Thursday morning to
go to the library to prepare for the test. Which response best identifies the student’s outcome
priority?
a. Exercise class
b. Going to the library
c. Avoiding work by taking a vacation
d. Doing well on the test on Friday
ANS: D
The outcome priority is the essential issue or need to be addressed at any given time within a
set of conditions or circumstances.
DIF: Cognitive Level: Application
OBJ: Identify motivations and personal outcome priorities for returning to school.
TOP: Motivation to Learn
3. A nurse who has been an LPN/LVN for 10 years is meeting with an advisor to discuss the
possibility of taking classes to become an RN. The advisor interprets which statement by the
nurse as the driving force for returning to school?
a. “I’ll need to schedule time to attend classes.”
b. “I’ll have to budget for paying tuition.”
c. “I’ll have to rearranging my schedule.”
d. “There is a possibility of advancement into administration.”
ANS: D
TEST BANK FOR LPN TO RN TRANSITIONS 4TH EDITION BY CLAYWELL
Driving forces are those that push toward making the change, as opposed to restraining forces,
which are those that usually present a challenge that needs to be overcome for the change to
take place or present a negative effect the change may initiate.
DIF: Cognitive Level: Application
OBJ: Identify motivations and personal outcome priorities for returning to school.
TOP: Motivations for Change
4. An RN is caring for a diabetic patient. The patient appears interested in changing her lifestyle
and has been asking questions about eating better. The nurse can interpret this behavior as
which stage of Lewin’s Change Theory?
a. Moving
b. Unfreezing
c. Action
d. Refreezing
ANS: B
The patient is in the first phase of Lewin ‘s Change Theory, known as unfreezing. This phase
involves determining that a change needs to occur and deciding to take action. Moving is the
second phase and involves actively planning changes and taking action on them. Refreezing is
the last stage, and it occurs when the change has become a part of the person’s life.
DIF: Cognitive Level: Analysis
OBJ: Understand Change Theory and how it applies to becoming an RN.
TOP: Change Theory
5. An LPN is talking with her clinical instructor about her decision to return to school to become
an RN. The clinical instructor interprets the LPNs outcome priority based on which
statement?
a. “My family wanted me to go back to school.”
b. “I want to better my financial situation.”
c. “I really enjoy school.”
d. “I would like to advance to a teaching role someday.”
ANS: B
The outcome priority is the essential need that must be addressed, determined by internal and
external factors, such as needing to better a financial situation. The other statements indicate
reasons for returning to school, but they are not essential needs or issues to be addressed.
DIF: Cognitive Level: Analysis
OBJ: Identify how experiences influence learning in adults. TOP: Adult Leaming
6. A nurse notices a posting for a management position for which she is qualified. If the nurse is
in the moving phase of Lewin’s Change Theory, which statement reflects the action she is
most likely to take?
a. Does nothing to obtain the position
b. Applies for the position
c. Identifies that change is needed
d. Settles into the routine of her job
ANS: B
TEST BANK FOR LPN TO RN TRANSITIONS 4TH EDITION BY CLAYWELL
Unfreezing begins when reasons for change are identified. The moving phase involves active
planning and action. Moving also means you are dealing with both positive and negative
forces as they ebb and flow, and you are making modifications to your plan as needed.
Refreezing occurs after the change has become routine.
DIF: Cognitive Level: Application
OBJ: Understand Change Theory and how it applies to becoming an RN.
TOP: Change Theory
7. An O11hopedic Nurse is contemplating changes in her professional life and identifying goals.
Which action should the nurse take if she is interested in pursuing a long-term goal?
a. Studies for a telemetry exam scheduled for next week
b. Enrolls in a Nurse Practitioner program
c. Attends a seminar to become a charge nurse
d. Continues to work on the orthopedic floor full-time
ANS: B
A short-term goal is one that can be attained in a period of 6 months or less. Short-term goals
include becoming a charge nurse and passing the telemetry exam. A long-term goal is attained
in greater than 6 months and includes studying to become a Nurse Practitioner. Continuing to
work on the orthopedic floor does not represent either a short-term or a long-term goal.
DIF: Cognitive Level: Application
OBJ: Identify both short- and long-term personal and professional goals.
TOP: Setting Goals
8. The RN is talking with the unit manager about ways to improve patient care. The manager
introduces the concept of a cohort. Which statement by the RN indicates that the teaching has
been effective?
a. “A cohort is a web of com1ections”.
b. “A cohort is a group of people who share common experiences with each other”.
c. “A cohort is a group linked together for common purposes”.
d. “A cohort consists of groups of individuals that make up a whole”.
ANS: B
A cohort is a group of people who share common experiences with each other. A scheme is a
web of connections, a team is a group linked together for common purposes, and a unit
consists of groups or individuals that make up a whole.
DIF: Cognitive Level: Evaluation
OBJ: Identify how experiences influence learning in adults. TOP: Adult Leaming
9. The nurse educator is presenting a lecture to a group of new RNs. Which statement by one of
the RNs indicates that teaching has been effective?
a. “Experience is a stepping stone to new learning”.
b. “Experience can be a barrier to new learning”.
c. “Experience can be an avenue to new learning”.
d. “Experience can be a detour to new learning”.
ANS: B
Experience accentuates differences among learners, serves as a source of insight and
motivation, can be a barrier to new learning, and serves as a foundation for defining the self.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart