Page contents

Looking Out Looking In 14th Edition B y Ronald B. Adler – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0840028172
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0840028174

In Stock

Original price was: $50.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002306

Looking Out Looking In 14th Edition B y Ronald B. Adler – Test Bank

CHAPTER 1
A FIRST LOOK AT INTERPERSONAL COMMUNICATION

1. Chapter One indicates that effective interpersonal communication is strongly linked to good health, social happiness and career success.
Answer: T Type: T Pages: 4–7 Knowledge

2. The only way we learn who we are is through communication.
Answer: T Type: T Pages: 5-6 Knowledge

3. A lack of social relationships may affect physical health and life span as dramatically as smoking or a lack of physical activity.
Answer: T Type: T Page: 5 Knowledge

4. The ability to speak and listen effectively can mean the difference between succeeding and failing in a job.
Answer: T Type: T Pages: 7-8 Knowledge

5. Shared understanding and clarity are the most important goals in achieving successful communication.
Answer: F Type: T Page: 17 Knowledge

6. The major difference between impersonal communication and interpersonal communication is the number of people involved.
Answer: F Type: T Pages: 12-13 Analysis

7. An older professor who forgets what it was like to be a student when he teaches is an example of how differing environments in the classroom can make understanding difficult.
Answer: T Type: T Page: 10 Comprehension

8. Communication competence is a trait that people either possess or lack.
Answer: F Type: T Pages: 23, 26 Knowledge

9. Just as judges instruct juries to disregard some statements made in court, we can reverse or erase the effects of communication interactions in everyday life.
Answer: F Type: T Page: 16 Comprehension
10. There is no such thing as the “same” message; words and behaviors are different each time they are spoken or performed.
Answer: T Type: T Page: 16 Knowledge

11. It is impossible to repeat the same communication event.
Answer: T Type: T Page: 16 Knowledge

12. The transactional model of communication suggests that communicators usually send and receive messages simultaneously.
Answer: T Type: T Page: 9 Knowledge

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart