Page contents

Legal Environment Today 8th Edition By Miller – Test Bank

Instant delivery only

 

In Stock

Original price was: $100.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002291

Legal Environment Today 8th Edition By Miller – Test Bank

Chapter 06

True / False

1. A crime can be committed only against persons.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Civil Law and Criminal Law
LEARNING OBJECTIVES: LO – 1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

2. Criminal law spells out the duties that exist between persons or between citizens and their governments.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Civil Law and Criminal Law
LEARNING OBJECTIVES: LO – 1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

3. Public officials prosecute criminal defendants
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Civil Law and Criminal Law
LEARNING OBJECTIVES: LO – 1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

4. A criminal case must be proved beyond a reasonable doubt.

a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Civil Law and Criminal Law
LEARNING OBJECTIVES: LO – 1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

5. One purpose of criminal sanctions is to deter others from committing similar crimes in the future.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Civil Law and Criminal Law
LEARNING OBJECTIVES: LO – 1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

6. The crime of theft requires the taking of property, without regard to whether the perpetrator knew it belonged to another.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Criminal Liability
LEARNING OBJECTIVES: LO – 1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

7. Corporations, like persons, can be liable for crimes.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Criminal Liability
LEARNING OBJECTIVES: LO – 1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

8. Larceny relies on fear and force.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Types of Crimes
LEARNING OBJECTIVES: LO – 2
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

9. Picking pockets is larceny.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Types of Crimes
LEARNING OBJECTIVES: LO – 2
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

10. Counterfeiting is robbery
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Types of Crimes
LEARNING OBJECTIVES: LO – 2
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Critical Thinking
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart