Page contents

Leadership Personal Development And Career Success 4th Edition Dr. Cliff Ricketts – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1305953819
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305953819

In Stock

Original price was: $90.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002273

Leadership Personal Development And Career Success 4th Edition Dr. Cliff Ricketts – Test Bank

Chapter 10

1. The term chair refers to the person or leader who is actually presiding at the meeting, whether or not that person is the regular chairperson.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 4/11/2017 3:28 AM

2. The chairperson speaks of himself or herself only in the first person.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

3. There can be only one main motion on the floor at a time.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

4. The motion to refer to a committee is used on items of business that cannot or should not be handled by the group at the present time.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 4/11/2017 3:29 AM

5. The motion to lay on the table is intended to kill the motion to which it is applied.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

6. The motion to take from the table is debatable.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

7. If the motion to postpone definitely passes, the question to which it is applied is taken up again at the time specified in the motion to postpone.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

8. Any type of motion can be postponed indefinitely.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

9. If a point of order arises concerning business that is currently pending, the point of order must be ruled on before the business can proceed.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

10. If there is a tie vote on an appeal from the decision of the chair, it sustains the chair.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 1/27/2016 12:53 PM
DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:53 PM

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart