Page contents

Language Culture And Communication 7th Edition by Bonvillain – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 020591764X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0205917648

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002681

Language Culture And Communication 7th Edition by Bonvillain – Test Bank

Chapter 6—Digital Communication and Signed Languages

MULTIPLE CHOICE. Choose the one option that best completes the statement or answers the question.

1. In which type of telephone interaction do callers have an advantage over the answerer from the beginning?
A calls between very close friends
B calls from Telemarketers
C calls from family members
D calls from strangers
E calls from non governmental organizations
Answer: A p. 128

2. In both face-to-face and telephone conversations,
A participants are on equal footing at the beginning of the interaction.
B participants do not usually need to identify themselves by name.
C people structure the conversations at the beginning and end.
D the person who initiates the conversation always interrupts the other interlocutor.
E people dismiss the use of adjacency pairs to structure the conversation at the beginning and end.
Answer: C p. 127-131

3. According to the textbook, when are people most likely to omit giving their names in telephone conversations?
A when calling a business to inquire about a job opening
B when calling a stranger for a work-related purpose
C when calling an acquaintance to invite him or her to a party
D when calling an estranged family member to reconnect
E when calling a close friend just to chat
Answer: E p. 130

4. According to the textbook, when are people most likely to omit greetings in telephone conversations?
A when calling a business
B when calling a stranger
C when calling an acquaintance
D when calling an estranged family member
E when calling a close friend
Answer: A p. 129

5. What is the first thing that Dutch speakers usually say when they answer the telephone?
A They ask why the person is calling.
B They give a routinized greeting such as “Good morning.”
C They ask who is calling.
D They give their own name.
E They say nothing and wait for the caller to identify him/herself.
Answer D p. 131

6. Reading and responding to posts on a forum is an example of
A synchronous computer-mediated communication.
B asynchronous computer-mediated communication.
C face-to-face communication.
D communicating solely through emoticons.
E none of the above.
Answer: B p. 133

7. Which of the following options is an example of a synchronous mode of computer-mediated communication?
A email
B blogs
C message boards
D chat rooms
E website analysis
Answer: D p. 134

8. How can people interacting through computer-mediated communication emphasize certain words in their utterances?
A parentheses
B lower case letters
C capital letters
D abbreviations
E hedges
Answer: C p. 139

9. Which of the following is an example of an emoticon?
A an ellipses to indicate words have been omitted from a text
B an exclamation mark to indicate surprise
C parentheses to indicate a related thought
D a smiley face to indicate happiness
E italics to indicate emphasis
Answer: D p. 139

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart