Page contents

Juvenile Delinquency Theory, Practice, and Law 12th Edition by Larry J. Siegel – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1285458400
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1285458403

In Stock

Original price was: $100.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002664

Juvenile Delinquency Theory, Practice, and Law 12th Edition by Larry J. Siegel – Test Bank

Chapter 10

True / False

1. The Court has ruled that school officials have the right to censor “active speech” when that speech is disruptive of the learning environment.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Legal Rights in the School
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.10 – 10.10
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

2. The school experience is not a significant factor in shaping the direction of an adolescent’s life course.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: The School in Modern American Society
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.01 – 10.01
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

3. The relationship between school failure and persistent offending is unclear.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: Academic Performance and Delinquency
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.04 – 10.04
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

4. Safe Harbor is a bullying intervention program first developed in Norway.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: Delinquency in the School
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.06 – 10.06
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

5. Student alienation has also been identified as a link between school failure and delinquency.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Academic Performance and Delinquency
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.05 – 10.05
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

6. Police need probable cause before they can conduct a search, but educators can legally search students when there are reasonable grounds to believe the students have violated the law or broken school rules.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Legal Rights in the School
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.10 – 10.10
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

7. In regard to drug testing of student athletes, the only consequence of a failed drug test is to limit the student’s privilege of participating in extracurricular activities.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Legal Rights in the School
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.10 – 10.10
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

8. In general, students have the right to expect that their records will be kept private.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Legal Rights in the School
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.10 – 10.10
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

9. Training students to resist peer pressure is a cognitive approach to preventing delinquency.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: The Role of the School in Delinquency Prevention
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.09 – 10.09
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

10. Poverty and economic marginality may directly impact learning and consequently a child’s future chances of success.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: The School in Modern American Society
LEARNING OBJECTIVES: JUDE.SIEG.15.10.02 – 10.02
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart