Page contents

Java Programming 8th Edition By Joyce Farrell- Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1285856910
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1285856919

In Stock

Original price was: $88.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tbb1002659

Java Programming 8th Edition By Joyce Farrell- Test Bank

Chapter 10

True / False

1. A class diagram consists of a rectangle divided into three sections.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 492

2. When you use the method name with a child object, the parent’s version of the method is used.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 503

3. When you create any subclass object, the subclass constructor must execute first, and then the superclass constructor executes.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 507

4. A nonstatic method cannot override a static member of a parent class.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 519

5. You cannot declare a class to be final.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 523

6. In a UML diagram, an inheritance relationship is indicated with an arrow that points from the original class to the descendant class .
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 494

7. Subclasses are more specific than the superclass they extend.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 498

8. It is useful to override the parent class members when the superclass data fields and methods are not completely appropriate for the subclass objects.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 502

9. When a protected data field or method is created, it can be used within its own class or in any classes extended from that class; but it cannot be used by outside classes.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 517

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart