Page contents

Invitation To Health Live It Now Brief Edition 9th Edition By Dianne Hales – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 130511356X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305113565

In Stock

Original price was: $100.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002651

Invitation To Health Live It Now Brief Edition 9th Edition By Dianne Hales – Test Bank

Chapter 09 Reproductive Choices
TRUEFALSE
1. The fertility awareness method of birth control complies with the teachings of the Roman Catholic Church.
(A) True
(B) False
Answer : ( A )
2. Emergency contraception is based on the barrier method of birth control.
(A) True
(B) False
Answer : ( B )
3. After a vasectomy, a man will normally experience pain about a month.
(A) True
(B) False
Answer : ( B )
4. Tubal ligation is the suturing or tying shut of the fallopian tubes to prevent pregnancy.
(A) True
(B) False
Answer : ( A )
5. Sometimes disillusionment with the have-it-all hopes of baby boomers and a belief in a have-mos- of-it philosophy dissuades couples from having children.
(A) True
(B) False
Answer : ( A )
6. Abortions have been steadily rising since the 1970s.
(A) True
(B) False
Answer : ( B )
7. In a study that included 259 women whose first pregnancies ended in abortion and 677 who gave birth, abortion was no more likely to lead to anxiety, depression, suicidal thoughts, or other mental disorders, but it was associated with subsequent substance use.
(A) True
(B) False
Answer : ( A )
8. Abortions were legal in the United States until the 1970s.
(A) True
(B) False
Answer : ( B )
9. Although smoking is not good for pregnant women, alcohol and drug use in moderation is okay.
(A) True
(B) False
Answer : ( B )
10. There is an increase in total blood volume and a slight increase in size and change in position of the heart in the first trimester of pregnancy.
(A) True
(B) False
Answer : ( B )

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart