Page contents

Invitation To Health 17th Edition by Hales – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 130563800X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305638006

In Stock

Original price was: $69.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002649

Invitation To Health 17th Edition by Hales – Test Bank

Chapter 07

1. More than two in three America adults are overweight or obese.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Weight in America
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.1 – Summarize the differences in weight among different populations in America.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

2. A BMI of 30 or over marks the point at which excess weight first increases the risk of disease.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: What is a Healthy Weight?
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.2 – Identify the limitations of body mass index (BMI), the risks for people with large waist circumferences, the waist-to-hip ratio, and the ways to measure body fat.
KEYWORDS: Bloom’s: Understand

3. American adults have been eating steadily more calories for almost a decade, accounting for the continued increase in obesity rates.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: Understanding Weight Problems
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.3 – Discuss the factors that lead to an increase in obesity in the United States.
KEYWORDS: Bloom’s: Understand

4. More than 80 percent of people with type 2 diabetes are overweight.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Health Dangers of Excess Weight
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.4 – Explain the impact of obesity on the body and obesity as a psychological burden.
KEYWORDS: Bloom’s: Understand

5. Even if you’re trying to put on pounds, you need to burn more calories than you consume.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: If You’re Too Thin: How to Gain Weight
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.5 – Identify the ways to gain weight in a healthy manner.
KEYWORDS: Bloom’s: Understand

6. A hormone called leptin, produced by fat cells, sends signals that regulate appetite to the brain.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: A Practical Guide to a Healthy Weight
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.6 – Discuss the strategies to maintain a healthy diet, the reason people overeat, and the prevalent weight loss diets.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

7. Unplanned daily activity, such as fidgeting or pacing, can make a difference in preventing weight gain.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: Do Weight Loss Programs Work?
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.7 – Discuss whether weight loss programs, physical activity, and exercise lead to significant weight loss, and the ways to maintain weight loss.
KEYWORDS: Bloom’s: Understand

8. Generally speaking, individuals most likely to benefit from obesity surgery have succeeded in previous attempts to lose weight.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: Treating Severe Obesity
QUESTION TYPE: True / False
LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.7.8 – Identify the options for treating obesity.
KEYWORDS: Bloom’s: Understand

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart