Page contents

Invitation to Computer Science 7th Edition by G Michael Schneider Judith Gersting- Test Bank

Instant delivery only

 

In Stock

Original price was: $80.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002648

Invitation to Computer Science 7th Edition by G Michael Schneider Judith Gersting- Test Bank

Chapter 06

1. An interface prevents accidental damage to hardware, programs, and data.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 281

2. All modern operating systems provide GUIs.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 284

3. Machine language allows only numeric memory addresses.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 286

4. Each symbolic assembly language instruction is translated into one or more machine language instructions.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 286

5. One of the problems with machine language is that it uses binary.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 286

6. Machine language is a high-level programming language.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 286

7. Assembly language does not allow the use of symbolic operation codes.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 288

8. One of the services provided by pseudo-ops is program construction.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 293

9. In a time-sharing system, a program can keep the processor until it initiates an I/O operation and has run for the maximum length of time.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 323-324

10. Clients cannot perform local computations without access to the network.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 325

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart