Page contents

Introduction To Corecctions 2nd Edition By Robert D. Hanser – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1506306756
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1506306759

In Stock

Original price was: $87.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002569

Introduction To Corecctions 2nd Edition By Robert D. Hanser – Test Bank

Chapter 07: Correctional Facilities

MULTIPLE CHOICE

1. Which early prison most resembled a medieval castle?
a. The Walnut Street Jail
b. Eastern Penitentiary
c. Sing Sing
d. The Bastille

ANS: D PTS: 1 DIF: Medium REF: The Bastille
OBJ: 7.1 COG: Comprehension

2. Which prison system is commonly referred to as a “spoke wheel design”?
a. Pennsylvania Prisons
b. The Bastille
c. Auburn/Sing Sing Model
d. Panopticon

ANS: A PTS: 1 DIF: Medium REF: Pennsylvania Prisons
OBJ: 7.1 COG: Comprehension

3. Which prison system is commonly referred to as a “telephone pole design”?
a. Pennsylvania Prisons
b. The Bastille
c. Auburn/Sing Sing Model
d. Panopticon

ANS: C PTS: 1 DIF: Medium REF: Auburn/Sing Sing
OBJ: 7.1 COG: Comprehension

4. The panopticon prison model was created by which correctional philosopher?
a. William Penn
b. Jeremy Bentham
c. Cesare Beccaria
d. John Augustus

ANS: B PTS: 1 DIF: Easy REF: Panopticon
OBJ: 7.1 COG: Knowledge

5. The deadly prison riot in New York Prison at Attica in 1971 led to what type of prison design?
a. Indirect supervision design
b. Direct supervision design
c. Minimum supervision design
d. Maximum supervision design

ANS: B PTS: 1 DIF: Medium REF: Direct Supervision
OBJ: 7.1 COG: Comprehension

6. This security facility design are, in many respects, not even prisons as envisioned by most of the public.
a. Medium-security facility design
b. Maximum-security design
c. Direct supervision design
d. Minimum-security facility design

ANS: D PTS: 1 DIF: Hard
REF: Minimum-Security Facility Design (Modern) OBJ: 7.1
COG: Application

7. This security facility design typically has a single fence that is watched, but not patrolled, by armed guards.
a. Minimum-security facility design
b. Medium-security facility design
c. Maximum-security facility design
d. Supermax-security facility design

ANS: A PTS: 1 DIF: Medium
REF: Minimum-Security Facility Design (Modern) OBJ: 7.1
COG: Comprehension

8. Much of the newer prison construction during the past 40–50 years has consisted of this facility design.
a. Minimum-security facility
b. Medium-security facility
c. Maximum-security facility
d. Supermax-security facility

ANS: B PTS: 1 DIF: Medium
REF: Medium-Security Prison Design (Modern) OBJ: 7.1
COG: Comprehension

9. When prisons were first designed, they were designed as this type of facility.
a. Minimum-security facility
b. Medium-security facility
c. Maximum-security facility
d. Supermax-security facility

ANS: C PTS: 1 DIF: Easy
REF: Maximum-Security Prison Design (Modern) OBJ: 7.1
COG: Knowledge

10. Which is not a term for supermax facilities.
a. Marion Model
b. Special Housing Units
c. Maximum-security Facility
d. Extended Confinement Units

ANS: C PTS: 1 DIF: Hard
REF: States Utilize the Marion Model OBJ: 7.2
COG: Application

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart