Page contents

International Marketing 10th Edition by Michael R. Czinkota – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 113362751X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133627517

In Stock

Original price was: $65.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002538

International Marketing 10th Edition by Michael R. Czinkota – Test Bank

Chapter 8: Analyzing People and Markets

TRUE/FALSE

1. The single most important cause for failure in the international marketplace is the inability to communicate in the host country language.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 236
OBJ: LO: 8-1 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

2. The American Marketing Association (AMA) defines marketing research as the function that links the consumer, customer, and public to the marketer through information.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 236
OBJ: LO: 8-1 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

3. The research done for international marketing activities is most often more rigorous, formal, and quantitative than for domestic marketing activities.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 238
OBJ: LO: 8-1 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

4. A marketing plan is usually developed prior to doing any international research.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 238
OBJ: LO: 8-1 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

5. The value of the international marketing decision with the benefit of research should be greater than the value of the decision without research.

ANS: T PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 239
OBJ: LO: 8-1 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

6. Clustering countries into similar groups for screening and evaluation is the first step of foreign-market opportunity analysis.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 239
OBJ: LO: 8-1 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

7. When importing, firms shift their major focus from supplying to sourcing.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 240
OBJ: LO: 8-2 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

8. Firms appear to be less open about their international marketing activities than about their domestic ones.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 244-245
OBJ: LO: 8-2 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

9. It is not necessary to consider the compatibility and comparability of the data while using secondary data.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 245
OBJ: LO: 8-3 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

10. The researcher should use creative inferences to arrive at knowledge useful to the firm.

ANS: T PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 245
OBJ: LO: 8-3 NAT: BUSPROG: Analytic
STA: DISC: International Perspective KEY: Bloom’s: Knowledge

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart