Page contents

International Business 4th Edition by Les Dlabay – Test Bank

Instant delivery only

 

In Stock

Original price was: $60.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002515

International Business 4th Edition by Les Dlabay – Test Bank

CHAPTER 10—MANAGEMENT PRINCIPLES IN ACTION

TRUE/FALSE

1. Although successful managers possess a wide variety of conceptual, technical, and interpersonal abilities, they tend to have a common core of important personal characteristics.

ANS: T PTS: 1

2. No one managerial style is best in all circumstances.

ANS: T PTS: 1

3. Individual employees always conform to the standards of their cultural groups.

ANS: F PTS: 1

4. The participative manager gives employees both authority and responsibility to a certain degree.

ANS: T PTS: 1

5. A virtual corporation comprises “the best of the best” units.

ANS: T PTS: 1

6. Autocratic, participative, and free-rein managers use power differently.

ANS: T PTS: 1

7. The autocratic style of management is usually the style employees work best under.

ANS: F PTS: 1

8. Every culture and subculture has norms for the behaviors of its members.

ANS: T PTS: 1

9. Workers in every culture regard permanence of employment very highly and prefer not to look for new opportunities.

ANS: F PTS: 1

10. Managers who consider the values, beliefs, and assumptions of the culture and subculture rather than those of individuals are generally the most successful in global business.

ANS: F PTS: 1

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart