Page contents

Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9780538480994
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538480994

In Stock

Original price was: $50.00.Current price is: $28.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1002507

Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner – Test Bank

CHAPTER 6—IMPLEMENTING HRD PROGRAMS

TRUE/FALSE

1. When deciding which training method to use it is useful to consider the current level of expertise of the trainees?

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 174
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

2. On the job training (OJT) is the most common type of training found?

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 176
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

3. Job rotation involves moving different people into one job to see who is the best worker?

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 179
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

4. Discussion is a form of classroom training.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 182
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

5. A key element of JIT is preparing the learner.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 178
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

6. A reflective question mirrors what someone else said.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 182
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

7. In using the discussion method one of the trainer’s jobs is to see that only really smart people participate in the discussion.

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 183
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

8. A case study presents a story about an organization and asks the trainees to analyze the situation.

ANS: T PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 188
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

9. Role plays are very seldom used by organizations for training?

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 191
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

10. Social learning theory suggests we learn best from listening to others talk.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 192
Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart