Page contents

Hole’s Human Anatomy & Physiology 15Th Edition By David Shier – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1259864561
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259864568

In Stock

Original price was: $76.00.Current price is: $30.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1001803

Hole’s Human Anatomy & Physiology 15Th Edition By David Shier – Test Bank

Hole’s Human Anatomy & Physiology, 15e (Shier)
Chapter 6 Integumentary System

1) An organ consists of
A) skin and bones.
B) two or more tissues grouped together that function together.
C) at least four tissues grouped together that function together.
D) one variety of each of the four tissue types.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

2) The human integumentary system includes
A) skin, nails, hair follicles, and sweat glands.
B) the epidermis, dermis, and subcutaneous layer.
C) bones and muscles.
D) only one type of tissue.

Answer: A
Section: 06.01
Topic: General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

3) Injections that are administered into the tissues of the skin are called
A) subcutaneous.
B) intradermal.
C) intramuscular.
D) hypodermic.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

4) In the inherited disease ichthyosis, the skin is rough, brown, and very scaly because the uppermost layer cannot peel off as easily as skin normally does. The part of the skin that is affected is the
A) epidermis.
B) basement membrane.
C) dermis.
D) subcutaneous layer.

Answer: A
Section: 06.01
Topic: Anatomy of accessory skin structures; Clinical applications of the integumentary system
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

5) As cells are pushed from the deeper portion of the epidermis toward the surface,
A) they divide continually.
B) their supply of nutrients improves.
C) they die.
D) they become dermal cells.

Answer: C
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; Anatomy of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

6) The dermis is composed largely of
A) stratified columnar epithelium.
B) dense regular connective tissue.
C) stratified squamous epithelium.
D) dense irregular connective tissue.

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; Microscopic anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

7) Nerve fibers scattered throughout the dermis are associated with
A) hair, melanocytes, and pores.
B) bone, tendons, and muscles.
C) fingernails and toenails.
D) muscles, glands, and sensory receptors.

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer; Microscopic anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

8) If a nerve blocker were injected into the dermis, which structures would be primarily affected?
A) Hair, melanocytes, and pores
B) Bone, tendons, and muscles
C) Fingernails and toenails
D) Muscles, glands, and sensory receptors

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Clinical applications of the integumentary system; Microscopic anatomy of skin; Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

9) Which of the following is not correct concerning the skin?
A) The dermis is usually thicker than the epidermis.
B) The epidermis is composed of stratified squamous epithelium.
C) The subcutaneous layer is between the dermis and the epidermis.
D) The dermis contains smooth muscle and nervous tissue.

Answer: C
Section: 06.01
Topic: Gross anatomy of skin
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

10) In a condition called incontinentia pigmenti, the skin has deep dark splotches, due to melanin that seeps down into the dermis. Normally, melanin is confined to the
A) epidermis.
B) basement membrane.
C) papillae.
D) hair.

Answer: A
Section: 06.02
Topic: Functions of skin tissue layers; Clinical applications of the integumentary system
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

11) The skin appears yellowish if a person eats too much
A) collagen.
B) carotene.
C) cyanin.
D) melanin.

Answer: B
Section: 06.02
Topic: Functions of skin tissue layers
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

12) Exposure to ultraviolet light darkens skin by stimulating synthesis of
A) melanin.
B) carotene.
C) hemoglobin.
D) cyanin.

Answer: A
Section: 06.02
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

13) The layer of the epidermis that includes melanocytes and a single row of columnar cells that undergo mitosis is the
A) stratum corneum.
B) stratum granulosum.
C) stratum spinosum.
D) stratum basale.

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

14) What determines the color of skin?
A) The number of melanocytes in the epidermis
B) The thickness of the epidermis
C) The amount of melanin that melanocytes produce
D) The density of hair

Answer: C
Section: 06.02
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer; Microscopic anatomy of skin
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

15) The subcutaneous layer consists of
A) epithelial tissue.
B) areolar and adipose tissue.
C) epithelial tissue and areolar tissue.
D) adipose tissue and skeletal muscle tissue.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Microscopic anatomy of skin; Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

16) Blood vessels in the ________ supply epidermal cells with nutrients.
A) epidermis
B) dermis
C) stratum basale
D) hair follicle

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

17) Skin cells play an important role in producing
A) vitamin A.
B) vitamin B.
C) vitamin C.
D) vitamin D.

Answer: D
Section: 06.03
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

18) The melanocytes in very dark skin
A) are more abundant than they are in light skin.
B) contain single, large, pigment granules.
C) lack pigment but shrivel up and turn black.
D) contain many small pigment granules.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer; Microscopic anatomy of skin
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

19) The functions of skin include
A) acting as a protective covering.
B) housing sensory receptors.
C) regulating body temperature.
D) all of the answer choices are correct.

Answer: D
Section: 06.01; 06.03
Topic: General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.; 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

20) Epidermis is ________, whereas dermis is ________.
A) the innermost layer of the skin; under the epidermis
B) largely composed of dense connective tissue; composed of stratified squamous epithelial tissue
C) the outermost layer of the skin; composed of stratified squamous epithelial tissue
D) composed of stratified squamous epithelial tissue; composed of connective tissue, smooth muscle, and nerve cell processes

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

21) The subcutaneous layer is
A) made of squamous epithelium.
B) part of the basement membrane.
C) between the epidermis and the dermis.
D) not part of the skin.

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Functions of the subcutaneous layer
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

22) Melanocytes transfer melanin granules to
A) mast cells.
B) nearby keratinocytes.
C) macrophages.
D) the subcutaneous layer.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer; Microscopic anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.; 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

23) The nerve fibers in the dermis stimulate
A) blood vessels in the epidermis.
B) muscles and glands in the dermis.
C) melanocytes in the epidermis.
D) fat cells in the subcutaneous layer.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

24) Two thieves steal jewelry, and then drop it as they are escaping. The police recover the jewelry, and an officer explains on the evening news that fingerprints were obtained from the back of a watch. The thieves, whose prints are not on file, believe that they can escape prosecution by using acid to remove the epidermis on their fingerpads, so as not to be a match for the fingerprints on the watch. They are wrong because
A) the prints arise from the subcutaneous layer, which is not destroyed.
B) the prints arise from friction ridges of the dermis, which are not destroyed.
C) the epidermis will regrow the friction ridges in a day.
D) the friction ridges will not grow back in the same pattern.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

25) The major blood vessels that supply the skin are in the
A) epidermis.
B) basement membrane.
C) dermis.
D) subcutaneous layer.

Answer: C
Section: 06.01
Topic: Gross anatomy of skin
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

26) You step out of the shower and vigorously rub your skin with a towel. If you were able to analyze the towel, you would find skin cells. They are most likely
A) subcutaneous layer cells.
B) from the dermis.
C) keratinized epidermal cells.
D) fibroblasts.

Answer: C
Section: 06.01
Topic: General functions of skin and the subcutaneous layer; Microscopic anatomy of skin; Gross anatomy of skin
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

27) In areas of the skin where the epidermis is thin, the ________ may be absent.
A) stratum lucidum
B) stratum granulosum
C) stratum corneum
D) stratum basale

Answer: A
Section: 06.01
Topic: Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

28) Which is the most likely explanation for the defect in dystrophic epidermolysis bullosa, in which the skin blisters in response to any touch?
A) The skin has too many melanocytes that produce too much melanin.
B) Melanocytes cannot produce melanin.
C) Collagen fibrils that attach the epidermis to the dermis break down.
D) The skin layers are reversed.

Answer: C
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

29) Which of the following describes the epidermis?
A) Retains water in deeper skin layers
B) Keeps out harmful chemicals and pathogens
C) Protects the skin against mechanical injury
D) All of the answer choices are correct

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

30) The epidermis is about ________ mm thick and the dermis is about ________ mm thick.
A) 1.0 to 2.0; 0.07 to 0.12
B) 0.07 to 0.12; 1.0 to 2.0
C) 3.0 to 4.0; 5.0 to 6.0
D) 0.01 to 0.10; 0.10 to 1.0

Answer: B
Section: 06.01
Topic: Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

31) Corns are
A) areas of white skin pigmentation.
B) scaly scalp areas.
C) keratinized conical masses on toes.
D) growths emanating from the nostrils.

Answer: C
Section: 06.01
Topic: Microscopic anatomy of skin; Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

32) Reddened skin reflects
A) dilated blood vessels with more blood entering the dermis.
B) eating too many carrots.
C) inheriting extra melanin.
D) constricted blood vessels with more blood entering the epidermis.

Answer: A
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer; Gross anatomy of skin
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

33) Accessory structures of the skin originate from the
A) epidermis.
B) basement membrane.
C) dermis.
D) subcutaneous layer.

Answer: A
Section: 06.02
Topic: Anatomy of accessory skin structures
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

34) The nail plate is produced by
A) bone cells.
B) fibroblasts.
C) melanocytes.
D) specialized epithelial cells.

Answer: D
Section: 06.02
Topic: Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

35) A nail consists of
A) dense connective tissue.
B) bone.
C) a nail bed and nail plate.
D) collagen and elastin.

Answer: C
Section: 06.02
Topic: Anatomy of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

36) The hardness of a nail comes from
A) carotene.
B) collagen.
C) calcium.
D) keratin.

Answer: D
Section: 06.02
Topic: Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.04 Explain the functions of each accessory structure of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

37) Shafts of hair are composed of
A) living dermal cells.
B) dead epidermal cells.
C) living epidermal cells.
D) dead dermal cells.

Answer: B
Section: 06.02
Topic: Anatomy of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

38) Which of the following is not a method for helping prevent pressure ulcer formation?
A) Massaging the skin
B) Eating foods rich in protein
C) Providing adequate fluid intake
D) Maintaining one body position

Answer: D
Section: 06.01
Topic: Functions of skin tissue layers; Clinical applications of the integumentary system; Gross anatomy of skin
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.01 Describe the structure of the layers of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

39) Eumelanin and pheomelanin are
A) reddish-yellow and brownish-black pigments, respectively.
B) brownish-black and reddish-yellow pigments, respectively.
C) types of keratin.
D) present in excess in a person with albinism.

Answer: B
Section: 06.01
Topic: General functions of skin and the subcutaneous layer; Gross anatomy of skin
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.02 Summarize the factors that determine skin color.
Accessibility: Keyboard Navigation

40) After a severe burn, new skin may grow outward from the hair follicles. New growth begins here because
A) the hair follicles are very resistant to fire and heat.
B) a person has many hair follicles.
C) a hair follicle contains stem cells in the bulb region.
D) the hair follicles are located in the subcutaneous layer.

Answer: C
Section: 06.03; 06.04
Topic: Repair and regeneration of the integumentary system
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.; 06.07 Distinguish among the types of burns, and include a description of healing with each type.
Accessibility: Keyboard Navigation

41) Gray hair is
A) caused by a pigment, pseudomelanin.
B) a mixture of red and brown hairs.
C) a mixture of pigmented and unpigmented hairs.
D) a form of albinism.

Answer: C
Section: 06.02
Topic: Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.04 Explain the functions of each accessory structure of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

42) The arrector pili muscles are attached to
A) nail beds.
B) sebaceous glands.
C) the hypodermis.
D) hair follicles.

Answer: D
Section: 06.02
Topic: Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

43) Sebaceous glands secrete
A) fat globules that mix with cellular debris, forming sebum.
B) hormones.
C) sweat in the armpits.
D) mucus.

Answer: A
Section: 06.02
Topic: Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

44) Eccrine sweat glands
A) are most common in the armpits and groin.
B) respond primarily to elevated body temperature.
C) respond primarily to emotional stress.
D) usually are associated with hair follicles.

Answer: B
Section: 06.02
Topic: Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

45) Apocrine sweat glands are most abundant on or in the
A) forehead.
B) axilla.
C) neck.
D) palms of the hands.

Answer: B
Section: 06.02
Topic: Anatomy of accessory skin structures
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

46) Eccrine sweat glands differ from sebaceous glands
A) in type of secretion.
B) in their location.
C) in whether or not they are associated with hair follicles.
D) all of the answer choices are correct.

Answer: D
Section: 06.02
Topic: Anatomy of accessory skin structures; Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.; 06.04 Explain the functions of each accessory structure of the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

47) Milk and ear wax
A) are not secretions.
B) are secreted from modified sweat glands.
C) are secreted from modified sebaceous glands.
D) are in the blood.

Answer: B
Section: 06.02
Topic: Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.03 Describe the accessory structures associated with the skin.
Accessibility: Keyboard Navigation

48) Body heat is lost primarily by
A) conduction.
B) convection.
C) evaporation.
D) radiation.

Answer: D
Section: 06.03
Topic: General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

49) Which of the following is a normal response to excessive loss of body heat in a cold environment?
A) Dermal blood vessels constrict.
B) Sweat glands become active.
C) Smooth muscles relax.
D) Dermal blood vessels dilate.

Answer: A
Section: 06.03
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

50) Sweat cools the body by
A) convection.
B) conduction.
C) evaporation.
D) radiation.

Answer: C
Section: 06.03
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

51) A warm surface loses heat to the air molecules continuously circulating over it by
A) radiation.
B) evaporation.
C) conduction.
D) convection.

Answer: D
Section: 06.03
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

52) A person exercising vigorously on a hot, humid day may develop
A) fatigue and dizziness.
B) heat exhaustion.
C) headache, muscle cramps, and nausea.
D) all of the answer choices are correct.

Answer: D
Section: 06.03
Topic: General functions of skin and the subcutaneous layer; Functions of accessory skin structures
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

53) Hypothermia is
A) associated with exercising vigorously in the heat.
B) accompanied by fever.
C) a lowered body temperature.
D) a form of hair loss.

Answer: C
Section: 06.03
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer; Clinical applications of the integumentary system
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

54) Individuals at elevated risk for hypothermia include
A) homeless people exposed to the outdoors.
B) the very old and the very young.
C) very thin people.
D) all of the answer choices are correct.

Answer: D
Section: 06.03
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 3. Apply
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

55) The skin dissipates excess body heat by
A) dilating dermal blood vessels.
B) activating eccrine sweat glands.
C) radiation.
D) all of the answer choices are correct.

Answer: D
Section: 06.03
Topic: Functions of skin tissue layers; General functions of skin and the subcutaneous layer
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.05 List various skin functions, and explain how the skin helps regulate body temperature.
Accessibility: Keyboard Navigation

56) Inflammation makes skin
A) red, swollen, and painful to touch.
B) cool and clammy.
C) secrete abundant antibodies.
D) peel off.

Answer: A
Section: 06.04
Topic: Clinical applications of the integumentary system
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.06 Describe wound healing.
Accessibility: Keyboard Navigation

57) Inflammation
A) is a type of infection.
B) is a result of exposure to very low temperatures.
C) is a normal response to stress or injury.
D) is an abnormal response to injury or stress.

Answer: C
Section: 06.04
Topic: Repair and regeneration of the integumentary system
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.06 Describe wound healing.
Accessibility: Keyboard Navigation

58) Once a scab has formed, what happens next?
A) phagocytic cells remove dead material.
B) the scab sloughs off.
C) fibroblasts from the wound edge form new collagenous fibers.
D) blood vessels send out new branches under the scab.

Answer: C
Section: 06.04
Topic: Repair and regeneration of the integumentary system
Bloom’s: 2. Understand
Learning Outcome: 06.06 Describe wound healing.
Accessibility: Keyboard Navigation

59) The granulations that appear during the healing of a large, open wound are composed mainly of
A) blood clots.
B) phagocytic cells.
C) fibroblasts surrounding blood vessels.
D) scar tissue.

Answer: C
Section: 06.04
Topic: Repair and regeneration of the integumentary system
Bloom’s: 1. Remember
Learning Outcome: 06.06 Describe wound healing.
Accessibility: Keyboard Navigation

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart