Page contents

Essentials of Nursing Leadership & Management Seventh Ed. Test Bank

  • Chapters: 16
  • FormatPDF
  • ISBN-13: 978-0803669536
  • ISBN-10: 0803669534
  • Publisher: F.A. Davis Company; Seventh edition
  • Authors: Sally A. WeissRuth M. TappenKaren Grimley

In Stock

Original price was: $50.00.Current price is: $14.99.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Compare
SKU:tb1001657

Essentials of Nursing Leadership & Management Seventh Ed. Test Bank

Table of Contents

Unit I: Professionalism

1. Characteristics of a Profession *NEW*
2. Professional Ethics and Values
3. Nursing Practice and the Law

Unit II: Leading and Managing

4. Leadership and Followership
5. The Nurse as a Manager of Care
6. Delegation and Prioritization of Client Care Staffing
7. Communicating With Others and Working With the Interprofessional Team
8. Resolving Problems and Conflicts

Unit III: Healthcare Organizations

9. Organizations, Power and Professional Empowerment
10. Organizations, People and Change
11. Quality and Safety
12. Maintaining a Safe Work Environment
13. Promoting a Healthy Work Environment

Unit IV: Your Nursing Career

14. Launching your Career
15. Advancing your Career *NEW*

Unit V: Looking to the Future

16. What the Future Holds

 

 

TEST BANK FOR ESSENTIALS OF NURSING
LEADERSHIP AND MANAGEMENT, 7TH EDITION,
SALLY A. WEISS, RUTH M. TAPPEN, KAREN GRIMLEY

lOMoARcPSD|11387109

 

TEST BANK FOR ESSENTIALS OF NURSING LEADERSHIP AND MANAGEMENT, 7TH EDITION,
SALLY A. WEISS, RUTH M. TAPPEN, KAREN GRIMLEY

lOMoARcPSD|11387109

 

Test Bank, Chapter 1
Weiss, Essentials of Nursing Leadership and Management, 7e Page 1 of 12
Chapter 1: Characteristics of a Profession
1. Professionalism has been historically difficult to define. Early definitions of professionalism
included which of the following characteristics?
A. Expertise
B. Empathy
C. Ethical and moral values
D. Honesty

Answer:A

2. A registered nurse (RN) who usually uses public transportation has not renewed her driver’s
license. During a recent car trip with a friend, she took over driving when her friend became
tired. Which of the following is true?
A. She has acted in a professional manner.
B. She may lose her RN license for driving without a license.
C. She should renew her driver’s license as soon as possible.
D. Under the circumstances, she will not be faulted for driving without a license.

Answer:B

3. An RN visits a middle school class to discuss the profession of nursing. Which of the
following statements is true of nursing?
A. Nurses must graduate from nursing school in order to obtain a license to practice.
B. Nursing is a vocation that requires continuous education.
C. Nurses function autonomously within their scope of practice.
D. Nurses must adhere to expected professional behaviors in their lives.

Answer:C

4. An RN is reviewing professional behavior expectations with a group of new nurses. Which of
the following statements should be included in the teaching?
A. It is OK to discuss your days at work on social media.
B. When you are passionate about a topic, speak up in blogs and forums.
C. Your behavior outside of the practice setting is up to you and will not impact your
license.
D. Nurses may lose their licenses for unprofessional actions.

Answer:D
5. An RN is explaining to a student nurse what professionalism in nursing means. Which of the
following statements, if made by the student nurse, demonstrates teaching has been
successful?

lOMoARcPSD|11387109

 

Test Bank, Chapter 1
Weiss, Essentials of Nursing Leadership and Management, 7e Page 1 of 12
A. “Commitment to others means I should be honest and accountable for my
actions.”
B. “I should encourage my fellow nurses to talk when they are having a bad day.”
C. “I should be flexible with myself and my fellow nurses when it comes to the dress
code.”
D. “If I need a day off, I should promptly call in sick to give my manager plenty of
time to find a replacement.”

Answer:A

6. As the definition of nursing evolved, which of the following nurse theorists focused on the
uniqueness of nursing?
A. Florence Nightingale
B. Virginia Henderson
C. Martha Rogers
D. Abraham Maslow

Answer:B

7. Recent polls have placed nursing as one of the most trusted professions because of which of
the following?
A. Nurses engage in lifelong learning.
B. Nurses abide by a dress code.
C. Nurses have the skills needed to care for diverse populations.
D. Nurses must pass the NCLEX in order to obtain a license to practice.

Answer:C

8. The main purpose of the NCLEX examination is which of the following?

A. Ensure individuals have passed nursing classes.
B. Provide assurance that the nursing schools are part of the service agency.
C. Enable potential students to determine the best nursing schools.
D. Ensure the safety of the public.

Answer:D

9. A recent nursing school graduate is preparing to take the NCLEX. The graduate knows which
of the following is true?
A. Upon graduation from nursing school, she can use the title RN.
B. Because the NCLEX is a national examination, her RN license will allow her to
practice in all states and territories of the United States.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product has been added to your cart